FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MUNTENEGRU 1-1

Vrea să joace în 7 zile! Keșeru se operează, dar speră să fie pe teren în Champions League cu Basel

Accidentarea lui Keșeru s-a soldat cu penalty-ul ce putea să aducă 3 puncte în debutul campaniei de calificare la CM 2018 // Foto: Raed Krishan
Accidentarea lui Keșeru s-a soldat cu penalty-ul ce putea să aducă 3 puncte în debutul campaniei de calificare la CM 2018 // Foto: Raed Krishan

Articol de , - Publicat marti, 06 septembrie 2016 00:00

Keșeru, care s-a ales cu o fractură de os zigomatic la finalul partidei cu Muntenegru, se operează astăzi și speră ca marți să fie pe teren în Champions League cu Basel.

Lovit violent de Vukcevici cu capul în pometele obrazului stâng, în prelungirile meciului cu Muntenegru, Claudiu Keșeru a reușit să obțină penalty-ul din final cu prețul unei accidentări: fractură de os zigomatic.

Imediat după fluierul final, a fost transportat la spital, unde i s-a făcut o radiografie, dar și un examen computer tomograf, pentru a se stabli dacă poate să zboare cu avionul spre București. Din fericire, nu au fost complicații.

Ieri dimineață, atacantul lui Ludogoreț a mai fost o dată la o examinare, la Clinica " Carol Davila" a Spitalului Militar, iar astăzi el urmează să fie operat de medicul Claudiu Dumitru.

"S-a panicat foarte tare, mai ales că soția și mama lui erau în tribunele Cluj Arena. A reușit să ia legătura cu ele imediat, iar verdictul medicilor a fost unul care să-i dea speranțe. Chiar dacă-i vorba de o fractură, nu e una foarte rea, recuperarea putând dura numai câteva zile", spun apropiații fotbalistului.

Astfel după doar o săptămână de repaus, Claudiu va purta, pentru cel puțin o lună, o mască specială atât la antrenamente, cât și în timpul partidelor.

"Nu are cum să fie folosit în meciul din campionatul bulgar cu Cernomoreț din acest weekend, dar el vrea și spune că va putea evolua în de marți seară din Champions League cu Basel, în deplasare", au dezvăluit surse medicale.

La operația de astăzi va participa și medicul Radu Paligora, angajat în acest moment la formația din Razgrad.

Ședință și antrenament

Odată cu venirea lui Daum la lot, jucătorii n-au mai plecat spre cluburi imediat după partida cu Muntenegru, așa cum se întâmpla în mandatele lui Pițurcă şi Iordănescu, ci s-au întors toți la Mogoșoaia.

Ieri, în prima parte a zilei, toți cei care au jucat au avut o ședință de analiză a întâlnirii de pe Cluj Arena, în care au fost disecate toate aspectele jocului, dar și un antrenament ușor.

În schimb, fotbaliștii care nu au evoluat duminică seară au avut de făcut un ușor antrenament pe terenul 2 al bazei de la Mogoșoaia.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează