FOTBAL  »  NATIONALA  »  RUSIA - ROMÂNIA, AZI, 18:00, DOLCE1, GSP.RO

WOW! Jucătorul PROBLEMĂ în vestiarul naționalei! Revoltă în fața lui Daum: "S-a ridicat și a început să țipe"

Alex Maxim era foarte încrezător la numirea selecţionerului german, declarând că
Alex Maxim era foarte încrezător la numirea selecţionerului german, declarând că "e mai bine cu Daum"

Articol de - Publicat marti, 15 noiembrie 2016 00:00

Surse din preajma echipei naţionale susţin că jucătorul lui Stuttgart, Alexandru Maxim, "a cerut pe un ton ridicat să nu mai meargă în Rusia, afectat că Daum nu l-a folosit deloc în aceste preliminarii".

Cel mai surprinzător "abandon" din rândul jucătorilor de la echipa naţională, pentru jocul amical de azi cu Rusia, este cel al lui Alexandru Maxim (26 de ani). Acesta nu doar că nu a jucat deloc cu Polonia, dar nici nu a acuzat probleme medicale în zilele premergătoare meciului din preliminariile CM 2018.

"L-a deranjat că nu e folosit deloc"

Surse din fotbal, apropiate de echipa naţională, susţin că "Maxim a plecat cu strigături din cantonamentul de la Mogoşoaia. Nu a fost chiar un scandal, dar a spus că îi ajunge. El credea că va fi altfel tratat odată cu sosirea lui Daum, mai ales că venea după un alt episod care l-a afectat foarte mult, când Iordănescu l-a anunţat în ultima clipă că nu îl va lua la Euro 2016.

A venit mereu, s-a pregătit, dar nu a fost folosit deloc de noul selecţioner, deşi a fost pe banca de rezerve la trei dintre cele patru partide de până acum. A fost accidentat doar cu Armenia. Asta chiar l-a deranjat. În plus, a văzut că li s-a permis şi altor jucători să plece de la echipa naţională după Polonia".

O situaţie ciudată, mai ales că, imediat după numirea sa, Daum a fost în Germania, a discutat cu Maxim şi l-a lăudat constant "pentru atitudinea şi modul în care se pregăteşte la club, unde are o concurenţă foarte puternică".  

Probleme şi la Stuttgart

Aceleaşi surse susţin că Alexandru Maxim ar fi avut o discuţie mai aprinsă cu cei din staff-ul echipei naţionale şi a cerut să nu mai facă deplasarea în Rusia şi ca să poată pleca mai repede la echipa de club.

Unde are, de asemenea, probleme. În ultimele 3 partide de campionat, a fost mereu rezervă şi a intrat pe teren cel mult 30 de minute. Chiar dacă a şi marcat o dată în aceste trei întâlniri, nu sunt semne că ar fi în graţiile lui Hannes Wolf, antrenorul celor de la Stuttgart.

"Max a văzut că Daum nu se bazează pe el şi s-a gândit să meargă la Stuttgart, să se pregătească la club, să încerce măcar să-şi câştige acolo locul de titular. Acesta a fost încă un motiv pentru care a cerut să plece de la echipa naţională", au mai adăugat aceleaşi surse.   

27de meciuri a strâns Maxim la echipa naţională, pentru care a marcat de două ori, ultima sa apariţie pe teren ca "tricolor" fiind pe 29 mai, la amicalul cu Ucraina

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (40)
10206088110775210
Enver Hoxha  •  16 Noiembrie 2016, 12:18

Dacă avea sânge în el trebuia să se care de la Stuttgart cu orice preț. O să îmbătrânească rezervă, ca Marica și Lobonț.

dan2010
dan2010  •  15 Noiembrie 2016, 19:16

A fost alegerea lui Maxim si decizia lui Daum. Ioanitoia (50+) ?Buzarine ? nu iasa nimic din incidentul asta contra lui Daum? poate va scremeti putin si fabricati ceva? hai nu va inecati ca si "ala " la mal.

kyil
kyil  •  15 Noiembrie 2016, 16:50
Postat de kyil pe 15 Noiembrie 2016, 16:50

daca te uiti atent la minim, pardon maxim, e mai mult femeie , o petarda din gama nistor, radu, ropotan si altii...

*radut

Vezi toate comentariile (40)
Comentează