GSP SPECIAL  »  PARIORI.RO  »  FOTBAL BELGIA

Genk este neînvinsă în campionat după 10 etape. Ce va face cu Standard?

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 octombrie 2010 00:00

Genk face parte din categoria liderilor surpriză şi după 10 etape conduce clasamentul din Belgia. Cu 8 victorii şi 2 egaluri gazdele de azi au acumulat 26 de puncte la 6 lungimi distanţă de adversara de azi, formaţia românului Grozav, Standard Liege.

Genk are 5 victorii pe propriul teren din tot atîtea meciuri şi un golaveraj extrem de favorabil. Fotbaliştii antrenaţi de Franky Vercauteren au marcat 17 goluri în cele 5 întîlniri şi au scos mingea din plasa porţii de doar 3 ori.

Gazdele au cîştigat ultimele două meciuri jucate cu Standard pe propriul teren cu acelaşi scor, 1-0. De asemenea aceastea au fost singurele două victorii ale celor de la Genk. Mai mult, în ultimele 9 meciuri nici o dată nu s-au marcat mai mult de două goluri în duelurile dintre Genk şi Standard.

Echipa lui Franky Vercauteren proneşte însă cu prima şansă dar Standard este o formaţie care poate da un răspuns pe măsură liderului din Belgia. Iată şi cotele partidei.

 

Partida 1 X 2
Genk - Standard Liege 2.05
3.30
3.60

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează