GSP SPECIAL  »  PARIORI.RO  »  

Intră şi vezi noul pariori.ro

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 februarie 2008 00:00

Site-ul pariori.ro v-a pregatit o surpriza, oferindu-va incepand de azi o noua interfata grafica, mult imbunatatita! Noua platforma este prezentata intr-un mod atractiv, beneficiind de o dispunere intuitiva si extrem de simplu de utilizat.

Pe pariori.ro veti putea afla zilnic cotele principalelor evenimente sportive, pronosticuri oferite de cei mai buni tipsteri, informatii de ultima ora privind jucatorii indisponibili, tutoriale pentru incepatorii in domeniul pariurilor sportive, dar si pentru jocurile de poker, casino sau table si veti putea urmari in transmisiune directa video partide de fotbal din cele mai importante campionate ale Europei.


Acum ai posibilitatea de a vedea toate ponturile Tipsterilor. Aşa poţi observa cine este în formă şi cine te poate ajuta cu pontul publicat pe site. Ai un clasament detaliat la tipsterii seniori şi juniori.

Va multumim pentru sprijinul pe care ni l-ati oferit pana acum si speram sa aveti o surpriza placuta atunci cand veti vizita noul pariori.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
 •  22 Februarie 2008, 17:02

bursucul oparit!

 •  22 Februarie 2008, 15:02

pai puneti si voi link!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează