GSP.RO  »  FOTBAL  »  ROMÂNIA - KAZAHSTAN 1-0

VIDEO Teo Meluță, după victoria în fața Kazahstanului: „Sperăm să îi urmăm pe baieți”

Articol de , , - Publicat marti, 09 aprilie 2024 22:02 / Actualizat miercuri, 10 aprilie 2024 15:04

Teo Meluță s-a declarat încrezătoare în privința șanselor naționalei feminine a României de a se califica la Euro 2025, după ce selecționata lui Massimo Pedrazzini a învins Kazahstanul, scor 1-0, în runda cu numărul #2 a preliminariilor.

După această victorie, România a profitat de înfrângerea Bulgariei, 2-3 în Armenia, și s-a instalat confortabil pe prima poziție în grupa a 4-a, cu 6 puncte din tot atâtea posibile.

Mihai Stoica, „cucerit”: „E altă categorie de fotbalist!”
FCSB
Mihai Stoica, „cucerit”: „E altă categorie de fotbalist!”

La finalul meciului, Teo Meluță, fotbalista de la Politehnica Timișoara, s-a declarat încrezătoare în privința șanselor României de a se califica la Euro 2025.

VIDEO. Teodora Meluță, declarații la finalul meciului de pe „Arcul de Triumf”: „A fost o partidă obositoare. E un rezultat bun, aveam nevoie de astfel de seri”

„A fost destul de obositor pentru că tot meciul am încercat să atacăm, să le desfacem. Ne așteptam să fie un meci greu. Din fericire, am reușit să marcăm și să câștigăm.

Au fost arțăgoase, dar pot să zic că și noi am fost. Până la urmă e fotbal, este un sport de contact, e normal. Poate ar fi mers să marcăm mai multe goluri, dar ne bucurăm pentru cele 3 puncte.

Ne dorim să continuăm pe același drum, să adunăm victorii și să mergem la baraj, iar după baraj sperăm să îi urmăm pe baieți și să ne calificăm și noi la turneul final. E foame de rezultate, cred că uitasem cum e să ne bucurăm de victorii”, a spus Teo Meluță, la finalul meciului.

În ultima perioadă, rezultatele au fost rele. Mă bucur că am văzut o mobilizare din partea lor într-un moment extraordinar de important. Mi-a plăcut atitudinea cu care am jucat acest meci, a fost o partidă destul de grea. S-au apărat în 40 de metri, a fost dificil să pătrundem. Am reușit de câteva ori din părțile laterale. A venit golul în repriza secundă. Sunt foarte mulțumit. E foame de rezultate. Euro încă este departe.
- Massimo Pedrazzini, selecționerul României

Citește și:

Imagini de impact de la „Santiago Bernabeu” » Amenințare teroristă, înainte de Real Madrid - Manchester City
Real Madrid - Manchester City
Imagini de impact de la „Santiago Bernabeu” » Amenințare teroristă, înainte de Real Madrid - Manchester City
Ioan Andone, șocat în timpul unui meci din Superliga: „Puteam paria două milioane de euro!”
PLAY-OFF
Ioan Andone, șocat în timpul unui meci din Superliga: „Puteam paria două milioane de euro!”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close