FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

„Florinel Coman are salariul lui Alex Grimaldo” » MM Stoica, intervenție de ultima oră: „Îl va înlocui un fenomen al fotbalului”

FCSB e dependentă de realizările lui Florinel Coman (extremă stânga) și Darius Olaru (25, mijlocaș central)
FCSB e dependentă de realizările lui Florinel Coman (extremă stânga) și Darius Olaru (25, mijlocaș central)

Articol de - Publicat marti, 30 aprilie 2024 11:01 / Actualizat marti, 30 aprilie 2024 12:08

Florinel Coman „va pleca cel mai probabil în Qatar”, spune Mihai Stoica, care nu e impresionat de argumentul celor care spun că jucătorul se „distruge” din punct de vedere fotbalistic, cât de argumentul financiar, în cazul „nestematei” de la FCSB.

În vârstă de 26 de ani, Florinel Coman se îndreaptă spre Orientul Mijlociu, acolo unde au plecat mai multe nume importante pentru roș-albaștri în ultima vreme, precum Florin Tănase sau Andrei Cordea.

Reacția jucătorului de care Becali a vrut să scape cu orice preț, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă plăcea, trebuia să schimb”
FCSB
Reacția jucătorului de care Becali a vrut să scape cu orice preț, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă plăcea, trebuia să schimb”

Mihai Stoica, managerul celor de la FCSB, a dezvăluit că extrema stângă va semna pe un salariu asemănător cu cel al lui Alex Grimaldo, fundașul celor de la Bayer Leverkusen, adică în jur de 3 milioane de euro pe an.

Mihai Stoica: „Florinel Coman ar fi în primele 10% salarii din Serie A”

„Nu am ce sfat să îi dau lui Florinel Coman. Va pleca, probabil, în Qatar și nimeni nu îi poate da un sfat decât să își administreze bine banii. Dacă avea 21 de ani, aștepta Europa, dar are 26 de ani. Salariul pe care îl va încasa acolo l-ar plasa în orice campionat din top 5 Europa. Cred că în Italia ar fi în primii 10% la venituri. În Anglia, în primii 30%.

Salariul lui Florinel Coman este aproape de cele mai mari salarii pe care le iau fotbaliștii lui Bayer Leverkusen, cam cât Alex Grimaldo. Știu foarte mulți ipocriți care spun că nu ar trebui să plece, dar Cristiano Ronaldo ce caută în Arabia Saudită? Sau Milinković-Savić? Golul plecării lui va fi înlocuit de Octavian Popescu, care este un fenomen și o să vedeți asta.

Până acum nu a evoluat la nivelul dinainte, fiindcă ne-am chinuit să îi găsim loc în primul 11. Poziția lui era ocupată de Florinel Coman. Acum, va reveni la locul lui și o să vedeți cine este Octavian Popescu, după cum vor vedea toți cine este David Miculescu”, a explicat Mihai Stoica într-o intervenție telefonică la Prima Sport TV.

Florinel Coman va pleca luni în Serbia, la vraciul Marijana Kovacevic, pentru a putea fi rapid pus pe picioare, în perspectiva EURO 2024, dar mai ales pentru a nu risca alte complicații în zona inghinală, cea care i-a adus multă suferință de-a lungul timpului.

Joi, întâlnire decisivă pentru transferul lui Florinel Coman

Pentru Florinel Coman urmează o săptămână ce poate fi decisivă pentru viitorul său. Joi, o delegație a celor de la Al-Duhail SC, locul 5 în Qatar, va sosi la București pentru a negocia un potențial transfer, în schimbul a 5 milioane de euro.

Gigi Becali este dispus să îl cedeze, însă nu în rate.Mai mult, are cerința ca „șeptarul” să fie lăsat de către potențialul viitor său club să evolueze în preliminariile Ligii Campionilor. Pentru a-l motiva în continuare pe „Mbappe”, finanțatorul vrea să-i ofere o primă de 500.000 de euro dacă va contribui la accederea lui FCSB în grupele competiției.

Citește și alte știri despre FCSB:

„Deșertul” Ghencea » Numărul total de spectatori ai CSA Steaua nu ajunge nici măcar la nivelul mediei campioanei FCSB

Reacția jucătorului de care Becali a vrut să scape cu orice preț, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă plăcea, trebuia să schimb”

Prima mutare pe care vrea s-o rezolve FCSB » MM Stoica: „Am avut un prim contact cu agentul lui. Mă voi implica personal!”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (12)
rica86
rica86  •  02 Mai 2024, 13:11
Postat de aress123 pe 30 Aprilie 2024, 14:58

Daca tot esti *** functional, de ce nu pui pe altcineva sa-ti explice articolul?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

flojo
flojo  •  30 Aprilie 2024, 21:27

Doamne ferește, ce subinginer tăntălău! Mai bine hiberna în cutia de carton!

Andrei127
Andrei127  •  30 Aprilie 2024, 16:34

ba nu va e rusine sa scrieti asemenea aberatii? Pai unu e campion in Germania si jucator de nationala a Spaniei si celalalt e un opincar din insula mare a Brailei.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează