GSP SPECIAL  »  ANCHETELE GAZETEI  »  SUPERLATIVELE GSP

Anul lui Gulliver! Surprize în Ancheta Gazetei: care sînt cei cinci laureaţi din Superlativele GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 decembrie 2015 00:32

Ciprian Tătăruşanu a ieșit "Fotbalistul anului" la toate cele 5 categorii care au votat.

Portarul "naționalei" României și al Fiorentinei nu a avut rival în acest an şi a devenit primul goalkeeper care pune mîna pe trofeul GSP la 29 de ani distanţă de succesul lui Helmuth Duckadam.

Citeşte numai în ediţia tipărită de astăzi a Gazetei Sporturilor un interviu spectaculos de trei pagini realizat de Cristian Geambaşu cu "Fotbalistul Anului"!

Lupte teribile s-au dat la antrenori, acolo unde Hagi l-a învins la un singur punct pe Lucescu, și la sportivi, unde Tecău s-a impus la limită în fața lui Halep. Varela e cel mai bun stranier, iar naționala de handbal feminin a primit un premiu special pentru Mondialul excelent din Danemarca.

Antrenorul anului

hagi

Citeşte numai în ediţia tipărită de astăzi a Gazetei Sporturilor un interviu realizat de Andrei Crăiţoiu, Remus Răureanu şi Dan Udrea cu Gică Hagi! "Regele" este primul laureat în Ancheta GSP care cîştigă titlul de Antrenorul Anului, după ce a triumfat şi la categoria Fotbalistul Anului.

STRĂINUL ANULUI

varela

Citeşte numai în ediţia tipărită de astăzi a Gazetei Sporturilor un interviu realizat de Andrei Crăiţoiu şi Dan Udrea cu Fernando Varela! Fundaşul african a cîştigat trei trofee în 2015, an în care a devenit şi primul căpitan străin din istoria Stelei.

SPORTIVUL ANULUI

tecau

Citeşte numai în ediţia tipărită de astăzi a Gazetei Sporturilor un interviu realizat de Andrei Crăiţoiu cu Horia Tecău! Tenismanul român a încheiat anul 2015 pe primul loc în clasamentul de dublu, alături de Jean-Julien Rojer, devansîndu-i pe coloşii fraţi Bryan.

Premiul de excelenţă

romania

Gazeta oferă premiul de excelență echipei naționale feminine de handbal, care a reușit să se claseze pe locul trei la Mondialul din Danemarca după un parcurs halucinant!

O ediție de excepție! Citește Gazeta și downloadează Gazeta Digitală!

Interviuri EXCLUSIVE cu actorii principali! Cel mai bun antrenor, sportivul anului și fotbalistul anului vorbesc pentru GSP! Plus un premiu SPECIAL
Ce au votat oficialii, antrenorii și căpitanii din Liga 1, cititorii și redactorii GSP. Clasamente complete!
Pariază pe meciurile zilei! Mergi pe mîna noastră!
Se reface un cuplu teribil în Ghencea! Cum gîndește Reghecampf noul sezon

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (75)
papanas
papanas  •  23 Decembrie 2015, 12:33
Postat de luciann pe 23 Decembrie 2015, 12:12

Cu Hagi ai dreptate dar Tatarusanu merita cu prisosinta! Fiorentina cu el titular are multe partite fara gol primit! Pantilimon ia numai "seturi" de cand a inceput campionatul in Anglia, e adevarat ca joaca si la o echipa mica! Tata nu e criticat in Italia, stiu ce vorbesc, stau aici!!!

Lucescu,Iordanescu,Piturca....o hora blatuita si vetusta....Cu Neagu ai dreptate,poate si cu Samara...Eliza avind ghinionul unui sport putin mediatizat...Gica a pus umarul singur si duce...vorbim si de exemplu dar si de perspectiva...

papanas
papanas  •  23 Decembrie 2015, 12:27
Postat de crystyanbet pe 23 Decembrie 2015, 11:59

cum e posibil,hagi antrenorul anului?!!!sa ne intoarcem in epoca de piatra ca nu intelegem nimic din fotbal

intoarce-te linistit...chiar nu-ntelegi nimic...peste citiva ani o sa vezi de ce!

luciann
luciann  •  23 Decembrie 2015, 12:12
Postat de nea_vanea.60 pe 23 Decembrie 2015, 11:32

asta-i bascalie, nu profesionalism... cum sa-l scoti pe hagi inaintea lui galca (a luat totul pe plan intern cu fcsb), lucescu (care a antrenat o echipa dusmanita si alergata prin Ucraina, a pierdut campionatul, dar i-a dat numai batai kievului...) si chiar inaintea lui piturca si iordanescu, cei ce au obtinut o calificare muncita si chinuita la un turneu final european! ce a facut hagi cu viitorul? ce trofeu a castigat?! il faci antrenorul anului pentru ca i-a dat 5 lui rednic in groapa?! magaria magariilor! apoi, tatarusanu... sa ma ierte Dumnezeu si toti fanii lui, dar eu nici acum nu-mi explic cum a jucat asta titular la nationala inaintea lui pantilimon!!! iar la fiorentina este titular din august si criticat de toata fauna ce creste pe langa il calcio... nu spun ca nu a aparat, ce era de aparat, in poarta nationalei, spun doar ca nu prea isi merita locul de titular nici la club si nici la nationala... la sportivul anului, de departe trebuia sa fie Samara! pai, romanca asta s-a batut si a invins toate chinezoaicele naturalizate in continentul nostru, la europene! si, in conditiile astea, a iesit campioana europeana, pentru Romania! ce trofeu au adus tecau (asta nici macar nu le-a castigat doar prin propriile forte!) si halep Romaniei?! ba, "romanca" nu si-a ajutat nici colegele de FedCup a nationalei Romaniei! mai putea fi luata in discutie Cristina Neagu, in nici un caz cei doi din tenis... este o ancheta mincinoasa!

Cu Hagi ai dreptate dar Tatarusanu merita cu prisosinta! Fiorentina cu el titular are multe partite fara gol primit! Pantilimon ia numai "seturi" de cand a inceput campionatul in Anglia, e adevarat ca joaca si la o echipa mica! Tata nu e criticat in Italia, stiu ce vorbesc, stau aici!!!

Vezi toate comentariile (75)
Comentează