GSP SPECIAL  »  ANCHETELE GAZETEI  »  FEŢE NOI LA DNA

Avocatul lui Copos la DNA

Articol de GSP - Publicat marti, 12 februarie 2008 00:00

Astăzi, în jurul orei 10, patronul Rapidului era aşteptat la DNA, însă acesta nu s-a prezentat din motive personale. În locul lui Copos, a fost prezent avocatul său, Gheorghe Diaconescu, care a spus că nu poate să ofere declaraţii decît în prezenţa clientului său.

Copos este urmărit de procurorii anticorupţie pentru savîrşirea de infracţiuni de înşelăciune, evaziune fiscală şi spălare de bani.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
 •  28 Februarie 2008, 02:38

Nu credeti ca ar fi timpul sa mai schimbati articolul asta.S-a invechit, iar pe ceilalti i-ati lasat in pace,sau vreti sa incep sa cred ca sunteti intersati in destabilizarea Rapidului.Deeh 'show me the money' nu?

 •  27 Februarie 2008, 02:47

ce fata de om de k.. are , vai doamne....... in ce lume traim, si cine ne conducie ,.. unu ca asta..... unde dracu vom ajunge. cata rabdare sa mai avem .. de ne crezut....suntem tariii romani..Copos dute pe apa Sambeteiiii, ca nimeni nu regreta......... garantat, suta la suta...

 •  26 Februarie 2008, 12:07

Lasati mai baieti...ca in tara asta numai D-nul Copos fura!BECALI si altii...sunti toti oameni "corecti"....care au "muncit" pt banii lor.E normal sa aiba averi de 1 mld de $,nu?Voi nu va uitati decat la rivalii vostrii sin fotbal..uitati-va si la voi in curte inainte sa va dati cu parerea si sa faceti "tigan" sau altcumva.Parerea mea e ca atat va duce capul...adica nu puteti mai mult..stiti si voi sa insultati..,inloc sa cititi o carte si sa invatati sa vb corec si respectos...Pe politicieni nu ii vede nimeni?Astia sunt o alta specie de bogatani!De 20 ani...nu inaintam deloc,oare cine sa fie de vina?

Vezi toate comentariile (24)
Comentează