GSP SPECIAL  »  ANCHETELE GAZETEI  »  LOCUL 2 - FOTBALISTUL ANULUI

Bogdan Stancu: "2010 bun! Vreau un 2011 perfect!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 decembrie 2010 00:00

Atacantul stelist Bogdan Stancu, locul doi în topul celor mai buni fotbalişti români în Ancheta Gazetei Sporturilor, e mulţumit de anul abia încheiat.

- Bogdan, cum a fost 2010 pentru tine?
- Poate cel mai bun an al carierei. Sînt mulţumit de ceea ce am realizat. Am înscris multe goluri, însă ca minus pot trece parcursul Stelei în campionat.

- Ai ieşit pe locul doi în topul fotbaliştilor români, după Cristi Chivu.
- Cristi merita să fie pe primul loc, a cîştigat cu Inter Liga Campionilor, Cupa şi campionatul în Italia, acum a cucerit şi Campionatul Mondial al cluburilor. Le mulţumesc celor care m-au votat. Să fiu singurul jucător din campionatul intern în acest top demonstrează că şi în ţară este un fotbal bun şi sînt jucători de calitate.

- Ce-ţi doreşti de la 2011?
- Vreau să fiu sănătos şi să ajut Steaua să-şi atingă obiectivele, adică să luăm titlul şi Cupa. Ar fi un sezon senzaţional. Apoi, mă gîndesc la echipa naţională, să evoluez constant şi chiar să ne putem califica la Europene. Aşa îmi imaginez anul perfect şi această dorinţă mi-o voi pune în noaptea de Revelion.

- Îţi doreşti ca pe viitor să cîştigi Ancheta Gazetei?
- Normal, ar fi un titlu care ar arăta lumii că m-am maturizat ca fotbalist. Am văzut ce jucători importanţi au cîştigat de-a lungul timpului acest trofeu, Dobrin, Hagi, Mutu, şi mi-aş dori ca numele meu să apară lîngă al lor.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (13)
forumer
forumer  •  22 Decembrie 2010, 18:59
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Esti cam prostutz, asta de a spus "ce a facut Stancu in meciurile din Europa , in derbyuri sau in deplasare", hai sa le luam pe rand atunci: doar 2 goluri cu Utrecht in Europa si 1 cu Grasshoper, in derby-uri: 2 cu CFR, 1 cu dinamo, 1 cu Vaslui, 1 cu Craiova, si in deplasare: golurile de la U Cluj, Vaslui si dinamo. Ce atacant a mai dat goluri in atatea derby-uri ? Nu exista atacant roman mai bun ca Stancu, e la ani lumina fata de restul, ca valoare.

aliahmad
aliahmad  •  22 Decembrie 2010, 11:41

BS nu merita locul doi în topul fotbaliştilor, presa il supraapreciaza. Chiar in titlul articolului se vede asta. Cred ca daca evolua la alta echipa n-ar fi fost atat de mult bagat in seama.

radu_craiova
radu_craiova  •  22 Decembrie 2010, 10:56

iauz la ala ca ajunge mai mare ca mutu =))). pai mutu la 24 de ani era titular la chelsea :))), mutu si drogat joaca mai bina decat capiatu asta , nu stie sa dea o pasa , baga capu in pamant si ce-o da domnu . Daca in perioada buna dinaintea accidentarii F.Costea juca la stana il comparati cu Ronaldo(brazilianu')

Vezi toate comentariile (13)
Comentează