GSP SPECIAL  »  ANCHETELE GAZETEI  »  SUPERLATIVELE GSP

Campioana alege campioana » Sandra Izbaşa, sportiva anului 2012, îşi alege succesorul la titlu

Articol de - Publicat sambata, 14 decembrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 13 decembrie 2013 19:20

Sandra Izbaşa i-ar acorda trofeul de anul acesta Simonei Halep

Pentru Sandra Izbaşa, anul 2012 a fost unul excelent care a culminat cu medalia de aur obţinută la Jocurile Olimpice de la Londra. Această performanţă a propulsat-o şi pe primul loc în Ancheta GSP, în care a primit trofeul " Sportivul anului".

Intră aici, votează-ţi favoriţii şi cîştigă superpremii!

"Ce tînără şi frumoasă eram! Haha! Ce-aş mai vrea să cîştig încă un trofeu, dar nu mai pot acum... Sportul mi-a adus multe bucurii, chiar dacă au fost ani de sacrificii. Nu pot să spun că nu mi-e dor de sala de antrenamente, dar acum am mai mult pentru familie, pentru cei dragi. Dar nu uit că gimnastica m-a format!", spune, cu nostalgie, Sandra, uitîndu-se la pozele din 2012.

Anul acesta a decis să se retragă, însă ea rămîne aproape de sportivii români, cărora le şi analizează performanţele. Ea şi-a desemnat deja succesorul la titlu: " Simona Halep merită să cîştige titlul de «Sportivul anului», e o superperformanţă să cîştigi 6 turnee şi să ajungi numărul 11 WTA. E la un pas de Top 10!".

Campioana olimpică nu a uitat nici de colegii din delegaţia care a reprezentat România la Londra: "Nu trebuie uitaţi nici alţi sportivi care au obţinut medalii importante anul acesta, ca Ana Maria Brînză la Europene sau Tiberiu Dolniceanu şi Larisa Iordache. Trebuie felicitaţi pentru performanţele lor, dar 2013 îi aparţine Simonei!".

TOPUL SANDREI IZBAŞA
1. Simona Halep - tenis
2. Ana Maria Brînză - scrimă
3. Tiberiu Dolniceanu - scrimă
4. Larisa Iordache - gimnastică
5. Roxana Cogianu şi Nicoleta Albu - canotaj

78% dintre voturile exprimate de cititori pe gsp.ro au mers către Simona Halep. Ea este urmată în preferinţe de Ana Maria Brînză, 10%

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează