GSP SPECIAL  »  ANCHETELE GAZETEI  »  INVESTIGAŢIE

Cătălin Tolontan: "DNA să recunoască la bilanţ că nu s-a atins de nişte personaje"

foto: jurnalul.ro
foto: jurnalul.ro

Articol de GSP - Publicat marti, 24 februarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 24 februarie 2015 10:20

"DNA a arătat că se poate într-o ţară în care mulţi cred că nimic nu se poate schimba. Dar ar fi onest faţă de contribuabili ca astăzi, la bilanţul DNA, Codruţa Kovesi să recunoască faptul că n-au avut puterea să acţioneze împotriva unor anumite personaje.

Cînd Elena Udrea a spus în Parlament că nu e normal ca 4 ani să nu fie întrebată nimic şi dintr-o dată să înceapă atîtea dosare cu ea, a avut dreptate", a spus Cătălin Tolontan, invitat în dimineaţa aceasta la Europa FM.

"Eu nu afirm că DNA a încropit dosarele acum pentru că au existat probe şi s-a lucrat, cel puţin la Gala Bute. De fapt, abia în 2015 au putut să dea drumul acestor dosare. Dovada că au avut probe e că ştiau încă din aprilie 2014 de banii întorşi prin firma lui Gărdean lui Obreja şi unor personaje din minister", a mai spus jurnalistul. 

Ziaristul Gazetei a mai atras atenţia asupra unei neconcordanţe în raportările DNA: "Cînd vorbeşte despre 1.000 de condamnaţi, funcţionari publici, demnitari şi miniştri, am impresia că DNA vorbeşte de fapt despre condamnări şi nu despre persoane. Condamnaţii sînt mai puţini decît condamnările şi nu cred că e OK să se supraraporteze infracţionalitatea".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
cainerrosu
cainerrosu  •  24 Februarie 2015, 12:08

steaua 2-5 viitorul Blatul deceniului În sufletul lui, Reghe știe tot ce s-a întîmplat!” Fundașul susține că tehnicianul nu i-a reproșat nimic după partida cu Viitorul și aruncă bomba, susținînd că partida s-a încheiat cu rezultatul care trebuia. „Reghecampf nu a fost supărat pe mine după joc. Așa cum toți au vrut să-mi pună doar mie în cîrcă acea înfrîngere, Reghecampf a fost supărat deoarece el știa prin ce a trecut și ce presiuni au fost puse pe el în săptămîna respectivă, adică înaintea jocului. Meciul ăla s-a terminat așa cum trebuia să se termine, iar, vă repet, oamenii din fotbal știu la ce mă refer. Nu vreau să vorbesc eu alte lucruri. Reghecampf a fost ca un tată pentru mine .

cainerrosu
cainerrosu  •  24 Februarie 2015, 12:07

Poate se uita DNA-ul si in blaturile din fotbalul romanesc nu doar la banii nedeclarati la transferuri ! I as recomanda dnei Kovesi , pentru inceput , sa se uite peste meciul Steaua 2-5 ! Cu Laurențiu Reghecampf pe bancă, Steaua a cucerit în 2013 titlul cu numărul 24 de campioană, după șapte ani de pauză, cu cinci etape înainte de final. Performanța a fost umbrită, însă, de un imens scandal. Motivul a fost înfrîngerea din Ghencea cu Viitorul, scor 2-5, în urma căreia „roș-albaștrii” au fost acuzați de non-combat. Doru Bratu, jucătorul adus de Reghecampf de la Concordia, a greșit lamentabil la primele trei goluri marcate de Viitorul și a fost scos de pe teren în minutul 40.

ottobraun
ottobraun  •  24 Februarie 2015, 11:42

tontolan era platit de voiculescu sa scrie sa cerceteze anumite persoane!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează