GSP SPECIAL  »  ANCHETELE GAZETEI  »  DOSARUL TRANSFERURILOR

Top glume despre lotul condamnaţilor :D » "Scrisoarea" lui Hagi + banderola lui Popescu + ce ar fi zis Il Luce

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 martie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 12 martie 2014 16:35

La o săptămîna după ce Dosarul Transferurilor a trimis după gratii multe nume importante din fotbalul românesc post-revoluţionar, reţelele de socializare s-au mai liniştit. Dar cum George Copos, Cristi Borcea sau Mihai Stoica nu pot fi ignoraţi pe termen nedefinit, din cînd în cînd, cîteva glume amare fac ocolul internetului. GSP a selectat 5 dintre ele:

1. Reporterii de la Timesnewroman.ro au aflat cu ce se ocupă Gică Popescu. Se pare că de cînd e privat de libertate, "Baciul a cerut banderola de căpitan pentru a conduce alergarea din curtea închisorii".

2. Tot jurnaliştii TNR au aflat de o confuzie teribilă în seara arestărilor. Se pare că "nepricepându-se la fotbal, gardienii l-au încarcerat, din greşeală, pe Costel Gâlcă".

3. Revista Kamikaze a pus mîna pe scrisoarea de graţiere expediată de Gică Hagi preşedintelui României. Propunem prima frază: “Bre, nea Traiane, Hagi sunt. Cumnată-miu plânge de când a intrat, care nu mai există respect în ţara asta pentru care am muncit şi am fost serioşi şi care fără să-ţi doreşti ceva în viaţă nu se poate, altfel gata, nu mai faci performanţă şi nu-ţi mai stă mintea la joc şi la ce ţi-ai propus să faci tu ca să ajungi sus, să te baţi cu titanii, cu ăia mari, ca să fii cel mai bun". Restul e aici.

4. Academia Caţavencu a pus mîna pe un raport. Se pare că şefii Penitenciarului Jilava se plîng: deţinutul George Copos e atît de zgârcit, că cere reducere şi la norma de hrană.

5. Maria Andrieş a aflat cît de solide sînt opiniile lui Mircea Lucescu, cel care le-a atacat pe judecătoare. "Dacă verdictul ar fi fost favorabil inculpaţilor, Lucescu s-ar fi lăudat că el le-a descoperit pe judecătoare, încă din faza de juniorat".

BONUS: "George Copos plînge toată ziua, Mihai Stoica poartă nişte egări dintr-ăia şi face gimnastică!". Din tot ce am scris pînă acum, asta e real.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (7)
tigruzzu
tigruzzu  •  13 Martie 2014, 02:56
Postat de bamse1901 pe 12 Martie 2014, 20:12

cea cu copos e buna

Dar nu atât de bună precum cea cu Memeul, ...mă rog!, sau coana Mița, cum îi spun, mai nou, pușcăriașii! :-))) PS. Acum, cică, Memeaua, umblă pe-acolo, lăudându-se că e... cea mai tare manager(iță)... ;-)

bamse1901
bamse1901  •  12 Martie 2014, 20:12

cea cu copos e buna

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  12 Martie 2014, 19:27

penibil, again. tineri fara calitate, fara coloana, fara caracter si fara educatie. nesimtiti, aroganti, agramati si tupeisti, ei sunt eticheta care defineste Romania de maine. Halal Natie, cu asemenea progenituri bicisnice...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează