GSP SPECIAL  »  ANCHETELE GAZETEI  »  DOSARUL TRANSFERURILOR

Dumitru Dragomir despre condamnările din Dosarul Transferurilor: "Mă aflu printre cei mîhniţi de decizia Curţii de Apel"

Articol de GSP - Publicat marti, 04 martie 2014 00:00 / Actualizat marti, 04 martie 2014 16:57

Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al LPF, a comentat pe blogul său condamnările din Dosarul Transferurilor.

"Decizia Curţii de Apel din Dosarul Transferurilor a surprins pe toată lumea şi a întristat mulţi oameni de fotbal. Printre cei mîhniţi de condamnările cu executare primite de toţi cei acuzaţi în acest dosar mă aflu şi eu. Am colaborat profesional cu marea majoritate a celor care vor merge după gratii şi pot să vă spun cu cea mai sinceră convingere că ei au făcut mai mult bine fotbalului, decît rău. Cu Jean Pădureanu mă ştiu de o viaţă şi ceea ce a clădit la Bistriţa, cu unele erori pe care şi el le-a recunoscut, nu va mai putea face altcineva.

Copos a făcut din Rapid o echipă europeană, cu mari investiţii personale. Cristi Borcea şi MM Stoica au făcut performanţă la Dinamo, respesctiv Galaţi, Steaua şi Urziceni. Uitaţi-vă ce au ajuns Dinamo şi Urziceniul fără ei, deci au fost oameni competenţi. Şi Gigi Neţoiu a făcut treabă pe unde a fost. E păcat că un mare sportiv,  Gică Popescu, are parte de un asemenea verdict. Chiar dacă au mai fost disensiuni între noi doi, regret condamnarea lui cu executare. Îmi pare rău şi de fraţii Becali, care au adus în ţară bani din care cluburile au trăit ani buni. Le urez sănătate şi forţa de a trece peste această decizie şocantă, şi sper ca apelul lor să se soluţioneze favorabil", a scris Dumitru Dragomir pe blogul său.

Citeşte şi: Verdict-şoc în Dosarul Transferurilor! » Pedepse cu executare pentru toţi cei 8 inculpaţi!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (41)
nelu_antonescu
nelu_antonescu  •  06 Martie 2014, 08:47

Am citit sute de comentarii la adresa acestui personaj si inca nu am vazut pe cineva sa-l agreeze. Asa ceva nu s-a pomenit. Pana si Bush, Mussolini, Stalin, Ceausescu, Iliescu, Gutza, Salam, Fernando de la Caransebes etc. au avut sau inca au admiratori. Pe stricatul asta cred ca nu-l place nici maica-sa.

vyb_texas
vyb_texas  •  06 Martie 2014, 00:16

oricat ar fi el de suparat nu este nici macar la aproape de cat de mahniti suntem noi . ca nu stiu despre voi dar eu tare mi-as fi dorit sa-l vad si pe el cu prietenul lui sandu langa alde borcea . da vorba aia , niciodata nu-i tarziu , sa speram in reunirea laf frf la sala de festivitati Jilava .

darlosu
darlosu  •  05 Martie 2014, 23:42

Mitica asta e ultima speta, cel mai troglodid din generatie.Toata averea lui e facuta doar din spaga,santaj si minciuna cu toate acestea fiul sau e mare afacerist.. Mitica, sa-ti fu..m rasa m-tii si de scapi in viata asta, in urmatoarea sa-ti placa puka in cur cum ti-a placut in asta spaga, rozetarule!!

Vezi toate comentariile (41)
Comentează