GSP SPECIAL  »  ANCHETELE GAZETEI  »  CONDAMNĂRI

UPDATE VIDEO + FOTO MM Stoica, Copos, Gică Popescu şi Pădureanu au fost duşi la Penitenciarul Rahova!

foto: Vlad Chirea Libertatea +4   FOTO
foto: Vlad Chirea Libertatea

Articol de GSP - Publicat marti, 04 martie 2014 00:00 / Actualizat marti, 04 martie 2014 22:36

UPDATE 22:10 / George Copos, Gheorghe Popescu, Mihai Stoica şi Jean Pădureanu, condamnaţi definitiv la închisoare cu executare, în dosarul transferurilor de jucători, au fost duşi la Penitenciarul Rahova, în baza mandatelor de executare a pedepselor emise de instanţă, au declarat pentru Mediafax oficiali din Poliţie.

Gigi Neţoiu s-a predat la Craiova, în timp ce Cristi Borcea şi fraţii Becali au mers la Constanţa. Cel mai probabil, cei 3 vor merge la penitenciarul Poarta Albă.

UPDATE 19:15 / MM Stoica a părăsit încătuşat reşedinţa şi a plecat spre secţia de poliţie. VIDEO

UPDATE 18:15 / Şi fraţii Becali, Victor şi Giovanni, s-au predat la Constanţa, potrivit Digisport. De asemenea, la fel a procedat şi Cristi Borcea. Fostul acţionar dinamovist a mers la Constanţa.

UPDATE 17:50 / Şi fostul mare internaţional Gică Popescu s-a predat! S-a prezentat la o secţie de poliţie, conform televiziunii sportro. Mai mult, şi Gigi Neţoiu s-a prezentat la o secţie de poliţie.

Autorităţile l-au ridicat şi pe Jean Pădureanu din spital, anunţă Mediafax. Primul care a reacţionat a fost Ioan Horoba, fostul său colaborator de la Gloria Bistriţa: "Jean Pădureanu nu va rezista în închisoare. Sîmbătă a fost la un botez. Nu a rezistat mai mult de cîteva ore şi i s-a făcut rău".

*********

Fostul acţionar majoritar al FC Rapid George Copos a părăsit în jurul orei 17.00 locuinţa sa din cartierul Floreasca, el urmînd să se predea la poliţie după condamnarea cu executare primită în Dosarul Transferurilor.

Copos a plecat prin partea din spate a locuinţei din cartierul Floreasca într-un autoturism cu geamuri fumurii condus de şoferul lui.

Fostul acţionar majoritar al FC Rapid, George Copos, a fost condamnat de Curtea de Apel Bucureşti, la trei ani şi opt luni de închisoare cu executare, în dosarul transferurilor de jucători.

La ultimul termen de judecată, procurorul a solicitat condamnarea lui George Copos la o pedeapsă de închisoare cu executare între unu la cinci ani.

Tribunalul Bucureşti i-a achitat, în 3 aprilie 2012, pe toţi cei opt inculpaţi din Dosarul Transferurilor de jucători. Decizia a fost contestată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie la Curtea de Apel Bucureşti, care în 12 noiembrie 2012 a dispus pedepse între şi opt ani de închisoare cu suspendare sau cu executare.

Geoerge Copos a fost condamnat atunci la cinci ani de închisoare cu executare.

Sentinţa a fost atacată cu recurs la instanţa supremă, care a decis definitiv să retrimită dosarul pentru rejudecare la Curtea de Apel Bucureşti, instanţă care marţi a dat o decizie definitivă.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (592)
granata_man
granata_man  •  07 Martie 2014, 14:12

Momente de vis marca MasterCard: Sa-l vedem pe Jiji ciobanul sef in parnaie: de vis.... Sa-l vedem si pe "mimi" stoica cu catuse la maini, trimis la bulau: nepretuit ...... Toti rapidistii iti ureasa spargere in rozeta cu multiple si variate chinuri. Sa iesi de acolo cand te vom chema noi.

bamse1901
bamse1901  •  05 Martie 2014, 15:58

Netoiu a fost cel mai tare in declaratii. cu zambetul pe buze. mimi parca e o papusa gonflabila

cobra_z
cobra_z  •  05 Martie 2014, 08:54

mm.ule...mm.ule...ti-am spus sa iti tii gura ca nu ajungi bine :(((...off off off...si valeu valeeeu...cine o sa-l mai pupe pe gurita pe reghe :(((( auuuuu....palmieru e la sageata si tu esti la bulau...vai de reghe si de culu tau :((((

Vezi toate comentariile (592)
Comentează