Articol de GSP - Publicat joi, 16 iulie 2009 00:00

PD-L este încremenit. Şi tace de dimineaţă după ce au apărut dezvăluirile din Gazetă. Sediul din Modrogan este pustiu. Mulţi dintre cei care vor fi urmăriţi penal în dosarul 2 Mai sînt nume din conducerea diverselor organizaţii de partid.

În februarie 2008, Organizaţia de Tineret PD-L alegea următoarea conducere:
1. Monica Iacob- Ridzi - Preşedinte (unic candidat, 774 voturi din 774)
2. Elena Băsescu - Secretar general (trei candidaţi, 377 din 384)
3. George Rusescu - Secretar General Adjunct (unic candidat, 380/384)

Monica Ridzi şi George Rusescu vor fi urmăriţi penal, conform informaţiilor Gazetei. Ridzi e sefa de partid a lui Rusescu si l-a adus in minister, unde l-a pus director general al Directiei Programe pentru Tineret. Rusescu a semnat procesul verbal de receptie pentru Costinesti! Nu vor fi singurii care vor ajunge in fata instante. Fac parte dintr-un grup de aproximativ 20 de funcţionari din MTS sau de oameni din afară "care au pus la punct sistemul de dispariţie a banilor publici".

În minister se ştie deja acest lucru. Mulţi dintre cei care vor fi acuzaţi că au falsificat acte, că au trucat licitaţia şi că au conceput această reţea sînt membri PD-L, aduşi de Ridzi în minister în momentul politizării acestuia. Panica s-a instalat printre cei vizaţi. "Eu am vorbit, am spus tot ce ştiu! Am crezut că partidul ne va scăpa, dar e clar că justiţia vrea să meargă pînă la capăt. De ce să plătesc eu pentru alţii?", a spus, tremurînd, unul dintre cei 20 unui coleg neimplicat.

În Gazeta de mîine aflaţi informaţii noi din acest caz care a făcut pe unul dintre cei avizaţi să exclame: "Puneţi gratii la MTS!".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”