GSP SPECIAL  »  ANCHETELE GAZETEI  »  CONTESTAŢIE

Vineri a fost depusă contestaţia pentru sala de sport de peste 50 de milioane de euro

Articol de - Publicat marti, 25 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 25 noiembrie 2014 13:16

Primăria Bucureşti a fost înştiinţată vineri că firma Strabag a depus la CNSC a doua contestaţie pentru atribuirea construcţiei sălii de sport multifuncţionale din complexul "Lia Manoliu".

Cu o capacitate de 13.000 de locuri şi un cost care depăşeşte 50 de milioane de euro, sala n-a fost atribuită încă, după aproape un an de zile de la deschiderea procedurilor.

Prima oară, Primăria a refuzat ambele proiecte. A doua oară, au cîştigat austriecii de la Strabag, dar pînă la urmă ei au fost descalificaţi în favoarea italienilor de la Astaldi. La contestanţie, CNSC a obligat primăria să reia procesul.

Pe parcursul procedurii, austriecii au fost excluşi pentru a doua oară. Vineri, 21 noiembrie, ei au depus a doua contestaţie.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
einhorn
einhorn  •  25 Noiembrie 2014, 18:33

cautati directia spagii si veti da de motivul contestatiilor in cascada - DIICOT-ul o plange pe Bica sau e in vacanta?

einhorn
einhorn  •  25 Noiembrie 2014, 18:32

cautati directia spagii si veti da de motivul contestatiilor in cascada - DIICOT-ul o plange pe Bica sau e in vacanta?

gesepistii
gesepistii  •  25 Noiembrie 2014, 14:34
Postat de ftwraku pe 25 Noiembrie 2014, 14:03

cele din vest...nici pe vremea coloniilor nu era asa....au ajuns aia din vest sa dea ajutoare sociale pentru amarati cat trei salarii din Romania,si se mai vrea ca si preturile sa ajunga cam peste tot la fel... Romanii de rand dau 80% din venit pe mancare si taxe si ei vor sa mai faca si preturile la fel...NOTATI IN PIATRA ASA,orice economist sau persoana cu oarece neuroni in creier va vor spune la fel,asta daca nu sunt platiti sa sa manance rahat special! ATAT TIMP CAT VA VOR SPUNE ASTIA CA INVESTITIILE STRAINE in Romania cresc si ca bla-bla-bla DAR NIVELUL SALARIAL in ROMANIA NU SE VA APRECIA IN RAPORT CU CELE DIN VEST,INVESTITORII STRAINI NU FAC INVESTII in Romania,doar SUSTRAG BANI!

Si ce poate face un biet popor impotriva lor? Sarbii au incercat si au mai ramas cu un petic de tara si tot i-au ingenunchiat. Belgradul a fost bombardat de catre cre(s)tinii americani pe toata durata Pastelui.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează