GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  EVENIMENT

100 de emoţii » Raed Krishan prezintă cele mai reuşite imagini de la Londra în expoziţia "Olimpiadă în 100 de fotografii"

Sandra Izbaşa pare o nălucă în această fotografie, pe care o puteţi admira la expoziţia +1   FOTO
Sandra Izbaşa pare o nălucă în această fotografie, pe care o puteţi admira la expoziţia "Olimpiada în 100 de poze"

Articol de - Publicat luni, 03 septembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 02 septembrie 2012 20:32

Cele mai frumoase poze făcute la Jocurile Olimpice de la Londra de fotoreporterul Gazetei Raed Krishan sînt expuse în exteriorul Muzeului Naţional de Artă al României, de pe Calea Victoriei.

Imaginile vorbesc, transmit emoţie şi subînţelesuri, prin culoare, prin expresii, prin senzaţia opririi timpului în loc. Fotografiile sînt cei mai fideli martori care pot vorbi despre un eveniment. Jocurile Olimpice 2012 s-au încheiat de curînd, dar momentele sale memorabile şi mai ales eroii săi rămîn, şi prin intermediul fotografiilor, să ne amintească de performanţe şi de ratări, de fericire şi de tristeţe, de lacrimi sau de rîsetele victoriei.

Echipa Gazetei Sporturilor, formată din cei mai buni jurnalişti sportivi, a adus de la Londra poveşti şi poze care au adus cel mai mare eveniment mondial mai aproape de români, în cuvinte şi imagini. În perioada 1-23 septembrie, fotografiile surprinse pe pămînt britanic de Raed Krishan, fotoreporterul Gazetei, sînt grupate într-o expoziţie stradală care va reuni cele mai impresionante şi emoţionante 100 de imagini olimpice.

Cele 100 de emoţii încremenite vor putea fi admirate de publicul larg, timp de trei săptămîni, în exteriorul Muzeului Naţional de Artă al României, de pe Calea Victoriei.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
immihai
immihai  •  03 Septembrie 2012, 23:53

Si eu sunt foarte nervos de metoda dusmanesc de marlaneasca de a ne acapara in interiorul unui link = titlu nesimtit de mincinos; sunt foarte nervos acum pe dusmanescu, daca as vedea-o ar iesi cu scantei in acest moment ...

craiova
craiova  •  03 Septembrie 2012, 17:07

click aici pt galerie foto = 2 poze :| Mama ce de galerie foto.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează