SPORTURI  »  ALTELE  »  SUPERKOMBAT

1.000 de oameni au asistat la succesul noului campion al Superkombat

Articol de GSP - Publicat marti, 10 mai 2016 19:04

Peste 1.000 de persoane au asistat sâmbătă seară, la Romexpo, la gala Superkombat Expo, acolo unde brazilianul Cesar Almeida a devenit noul campion mondial la categoria semigrea.

Românul Cristi Spetcu a făcut meciul serii împotriva grecului Stauros Exakoustidis, iar o nouă confruntare între cei doi ar putea avea loc în vară.

Promotorul Eduard Irimia a dezvăluit şi noua strategie a circuitului a cărei expunere de televiziune este la nivel global.

Sub privirile legendarului Remy Bonjasky, sosit în Capitală pentru a inaugura Academia Superkombat, dar şi a piloţilor milionari de la Gumball 3.000, care au sosit la Romexpo împreună cu bolizii de sute de cai putere, Amansio Paraschiv a fost declarat învingător în faţa lui Cristian Milea, după o decizie split, la capătul celor trei runde şi rămâne astfel neînvins în Superkombat, confirmându-şi statutul de lider la categoria mijlocie.

În cel mai spectaculos meci al galei transmisă în direct în 95 de ţări de Eurosport şi Fight Box TV, Cristi Spetcu a pierdut la decizie duelul cu grecul Stauros Exakoustidis. Numărat de două ori în primele două reprize, elevul lui Ciprian Sora a avut o ultimă rundă extraordinară, fiind la un pas de a-l face KO pe oponentul său, care a rezistat asaltului de lovituri şi s-a impus în cele din urmă la decizie.

În prima parte, dedicată noilor eroi, Daniel Corbeanu şi Bogdan Năstase au reuşit să obţină victorii în confruntările internaţionale, în timp ce în meciul cap de afiş al evenimentului, brazilianul Cesar Almeida a reuşit să câştige la decizie cu spaniolul Moises Baute în confruntarea pentru centura mondială la categoria semigrea.

"Până anul trecut, promoţia Superkombat, chiar dacă era internaţională, depindea de eroi din România, iar lumea kickboxului de aici era nemulţumită de faptul că aceştia câştigau la noi, iar în străinătate, ajungeau să piardă prin KO. În plus, a venit şi o solicitare din partea televiziunilor internaţionale, care îşi doresc să aibă eroi din mai multe ţări, iar în ultimele două gale am demonstrat asta. În plus, fanii au putut vedea şi meciuri între cei mai buni români aşa cum au fost Hurduc vs Ristea şi Paraschiv vs Milea, iar feedback-ula fost pozitiv", a declarat promotorul Eduard Irimia.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează