GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  TRAGEDIE ÎN BELGIA

25 de morţi după ciocnirea a două trenuri lîngă Bruxelles!

Articol de - Publicat luni, 15 februarie 2010 00:00

14:32 / Euronews anunţă că bilanţul morţilor în urma tragicului accident este de 25 de victime.

Grav accident feroviar petrecut dimineaţă în Belgia. La ora 8:30, la circa un kilometru de gara Halle, localitate la 20 km de capitala Belgiei, două trenuri au intrat în coliziune, în urma teribilului impact cel puţin 20 de persoane pierzîndu-şi viaţa şi alte cîteva zeci fiind grav rănite.

 

Există însă destule victime ce au rămas încarcerate în vagoanele avariate, potrivit "Libre Belgique". Pagina de net a cotidianului Le Soir scrie că teribilul accident s-a petrecut în localitatea Buizingen, pe linia care face legătura între Soignies şi Bruxelles. Garnitura pornită de la Quievrain cu destinaţia Liege a intrat pe linia pe care venea o altă cursă pe relaţia dintre Louvain-La-Neuve şi Braine-Le -Comte. Accidentul s-a produs pe fondul unei ninsori abundente în zonă şi tot traficul dinspre Bruxelles spre sud-vestul Belgiei a fost paralizat. De asemenea, expresul Eurostar care a plecat de la Londra a fost blocat la Lille, pasagerii fiind transportaţi spre Bruxelles cu autocare.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
 •  15 Februarie 2010, 20:14

Tragic...Domnul sa-i odihneasca.

 •  15 Februarie 2010, 16:39

Demisia d-le Berceanu! Pardon e Belgia!

 •  15 Februarie 2010, 16:09
Postat de pe 15 Februarie 2010, 14:54

"Accidentul s-a produs pe fondul unei ninsori abundente"...nu vad eu bine ? In poza nu vad pic de zapada...:))

man nu vezi tu bine , uite copiii cum se dau cu sania si se imbulgaresc.off doamne asta e articol facut la wc.se vede ca gsp-ul se duce in jos,cu astfel de articole o sa ajunga in prapastie

Vezi toate comentariile (4)
Comentează