Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 martie 2009 00:00

Trimite 3 SMS-uri şi tricoul original adidas este al tău!

Pasul 1: trimite 2 SMS-uri cu textul GAZETA pentru un abonament pe 3 luni la Gazeta Sporturilor la nr. 7509 (9€+TVA/SMS)

Pasul 2: mai trimite 1 SMS cu textul GAZETA la nr. 7662 (8€+TVA/SMS)

ATENTIE! Toate cele 3 SMS-uri trebuie să fie trimise de pe acelaşi număr de mobil şi în ordinea de mai sus! Serviciul este valabil doar în reţelele Orange şi Cosmote.
 
În reţeaua Cosmote, la costul celor 3 SMS-uri se adaugă 0.1 euro - TVA, cost aferent sms-urilor de confirmare. Contravaloarea abonamentului va fi reţinută din factura dumneavoastră de telefon mobil.

Dacă ai dat unu sau două SMS-uri din cele trei, vei primi un abonament pentru o singură lună, respectiv două luni, nu şi tricoul echipei naţionale. După trimiterea SMS-urilor vei fi contactaţi în cel mult 48 de ore de unul dintre operatorii noştri.

Costul SMS-urilor trimise nu poate fi returnat. Vei primi tricoul în maximum 30 de zile lucrătoare de la data confirmării abonamentului. Livrarea ziarului începe din luna imediat următoare, dacă SMS-urile de abonare sînt trimise pînă în data de 23 a lunii.

Numerele de SMS 7509 şi 7662 sînt valabile în reţelele Cosmote, Orange. Ofertă valabilă pe teritoriul României, în perioada 17-31 martie 2009.
Sesizări şi informaţii suplimentare la numărul de telefon: 021 – 406.65.34 sau la adresa de e-mail: [email protected]

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”