GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  TOP SEXY

Adelina Chivu aleasă în Top 100 cele mai frumoase neveste de fotbalişti din lume

Adelina Chivu +4   FOTO
Adelina Chivu

Articol de - Publicat sambata, 01 mai 2010 00:00

Soţia căpitanului "naţionalei", Cristi Chivu, ocupă locul 38 în topul 100 pe 2010 a celor mai frumoase soţii de fotbalişti din lume, întocmit de celebra revistă britanică Nuts Magazine.

Singura soţie a unui fotbalist din România care apare în acest clasament publicat de britanici este Adelina Chivu (28 de ani). Ea care ocupă poziţia 38, reuşind să le depăşească pe soţiile lui Francesco Totti (AS Roma), Steven Gerrard (Liverpool), Iker Casillas (Real Madrid) şi Gary Neville (Manchester United). Jurnaliştii revistei au comentat locul ocupat de fosta prezentatoare a Ştirilor Sportive de la Antena 1: "Dacă Jose Mourinho crede că este «Special One» la Inter, el n-a întîlnit-o încă pe Adelina".

Surprinde absenţa din top a soţiei lui Adrian Mutu, Consuelo, care a ocupat locul 47 în topul celor mai frumoase femei din 2009, organizat în România de FHM.

Căpitanul are o fetiţă, mai vrea una!
Cristian Chivu şi Adelina s-au logodit la 24 noiembrie 2007, la Milano, iar în vara anului 2008, pe 6 iulie, s-au căsătorit. Cei doi au devenit părinţi pe 12 februarie 2009, după ce Adelina a născut o fetiţă, Natalia. Cu cîteva zile înainte de Paşte, Adelina a anunţat că a rămas din nou însărcinată.

TOP 10 Nuts Magazine

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează