GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ALEGERI FRF

Alegeri ilegale la FRF? » Dezvăluiri făcute de un personaj cheie: "Asta demonstrează incompetența managerială și reaua-credință a actualei conduceri!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 ianuarie 2018 15:43

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat că 182 de membri ai federaţiei şi-au arătat susţinerea să fie reales în funcţie la alegerile din 18 aprilie, iar numărul acestora continuă să crească.

La doar câteva ore, secretarul general al Ligii, Justin Ștefan, a postat pe contul personal de Facebook mai multe observații și pune sub semnul întrebării legalitatea afacerilor pentru postul de președinte al Federației Române de Fotbal.

" Răzvan Burleanu a anunțat oficial, într-o acțiune de PR, că a primit până astăzi 182 de propuneri de candidatură din partea membrilor afiliați ai FRF pentru a participa la alegerile din 18 aprilie. Acum câteva zile am intrat în posesia unui document emis de Ministerul Justiției, în care este menționată componența membrilor afiliați ai FRF potrivit datelor care figurează în Registrul național al persoanelor juridice fără scop patrimonial. Potrivit acestui document oficial, în componența FRF se regăsesc doar 80 de membri afiliați. Nu înțeleg cum poți avea 182 de propuneri de candidatură de la 80 de membri afiliați?!", scrie Ștefan.

27067045 2069101863326331 3388255464601598026 n

"În doar 14 zile, sunt deja 182 de membri FRF care şi-au arătat susţinerea ca să continuăm împreună! Cele 182 de propuneri de candidatură la preşedinţia FRF venite pe numele meu din partea cluburilor şi asociaţiilor judeţene pe care le reprezentaţi înseamnă pentru mine cea mai bună dovadă că ceea ce am făcut în aceşti patru ani a contat pentru dumneavoastră"
Răzvan Burleanu, președinte FRF

Ca avocat de profesie acesta a ridicat mai multe probleme juridice pe care le prezintă public. "Este valabilă sau nu o propunere de candidatură venită din partea unei structuri sportive care nu se găsește în componența FRF potrivit Registrului național al persoanelor juridice fără scop patrimonial? Structurile sportive care nu se găsesc în componența FRF potrivit datelor de la Ministerul Justiției, vor avea sau nu drept de vot la alegerile din 18 aprilie? De ce Răzvan Burleanu nu a luat nicio măsură, timp de 4 ani, pentru actualizarea componenței FRF?", se întreabă secretarul general al LPF.

Acesta continuă dezvăluirile: "Lipsa demersurilor pentru rezolvarea acestor probleme, afectează legalitatea și transparența procesului electoral și demonstrează incompetența managerială și/sau reaua-credință a actualei conduceri a FRF. Am văzut că mai multe persoane vor să candideze la funcția de Președinte al FRF. Mă întreb cui ar trebui să prezinte candidații programele lor electorale? Presupun că FRF ar fi trebui să aibă un răspuns la această întrebare cu doar 2 luni înainte de alegeri. Asta pentru că în decalogul fotbalului românesc se vorbește despre integritate și bună guvernanță, iar toți candidații la alegerile din 18 aprilie ar fi trebuit să aibă șanse egale".

113 voturidin 175 exprimate a obținut Răzvan Burleanu pe 5 martie 2014, atunci când l-a învins, în turul al doilea, pe fostul arbitru Vasile Avram

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
147687542408495
Viorel Stelistul  •  26 Ianuarie 2018, 17:34

A cuvantat din nou tovarasul burleanu, politrucul absolut!!! Cu siguranta are sustinerea a 99,99% din votanti, pe care i-a convins cu programele minunate promovate de cel mai iubit si stimat conducator al sportului romanesc, in niciun caz prin pomeni, avantaje, prime, diurne, asa cum sustin dusmanii de clasa, reprezentanti ai capitalismului salbatic. Traiasca tov. burleanu, conducatorul iubit al fotbalului romanesc si comitetul lui central de partid si de stat: vochin, visan si bodescu!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close