GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ILIE DUMITRESCU IN PERICOL

Ameninţat cu arma

Articol de GSP - Publicat marti, 12 februarie 2008 00:00

Ilie Dumitrescu spune că indivizii care l-au agresat ieri la Galeria Hanu cu Tei sînt trimişi de un anume Horia Opran

Ilie Dumitrescu a trăit clipe de coşmar ieri la prînz. Trei indivizi au intrat peste el la Galeria de artă Hanul cu Tei, pe care fostul internaţional o deţine pe strada Blănari, în zona Lipscani. L-au ameninţat cu un cuţit şi un pistol. Unul dintre agresori a fost prins imediat de un poliţist al secţiei 10, iar ceilalţi doi sînt căutaţi. Motivul incidentului? Îl povesteşte chiar fostul fotbalist.
"Totul pleacă de la un anume Horia C. Opran, cu care am litigii financiare. Îmi datorează 64.000 de euro, chirie pe trei case din zona Iancu Nicolae. Plus vreo 150 de milioane de lei vechi plata luminii, că Electrica a tăiat curentul din moment ce el nu a plătit. Peste două zile va avea loc o executare silită la care va fi supus acest Opran", a detaliat Dumitrescu. De unde e atît de convins că de la acst Opran i se trage? O spune chiar el: "Avem înregistrări în care tipii spun clar: . Fuseseră şi sîmbătă şi nu m-au găsit". Ilie spune că fratele său Bogdan a fost rănit uşor la mînă, iar agresorii au distrus un tablou de Tonitza în valoare de 500 de milioane de lei vechi şi un scrin care costă 300 de milioane de lei vechi.

"Din fericire, domnul Dumitrescu n-a fost vătămat. Unul dintre agresori a fost prins, ceilalţi sînt căutaţi în continuare"
Christian Ciocan, purtător de cuvînt al Poliţiei Capitalei

64.000 de euro este suma pe care Dumitrescu spune că i-o datorează Opran, cel care ar fi trimis agresorii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
 •  12 Februarie 2008, 13:58

Nu, barul nu este al sau

 •  12 Februarie 2008, 09:21

Ce porcarii de comentarii aveti ba distrusilor! Pai asta conteaza la ceea ce cititi voi aici submediocrilor! Asta e Romania! Asta e tara asta distrusa. O colonie de bacterii ca Opran si secretii ca voi. Restu' lumii Hai, Ultimul sa stinga lumina ca nu mai tine!!!

 •  12 Februarie 2008, 07:43

Putini oameni din sport au eleganta lui Ilie. Daca ar fi mai multi oameni ca el la Steaua..

Vezi toate comentariile (4)
Comentează