GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  RELAȚIE

Noul iubit al Anamariei Prodan este un sportiv milionar, cu 14 ani mai tânăr decât ea

Anamaria Prodan, alături de Ronald Gavril // sursă foto: Instagram +45   FOTO
Anamaria Prodan, alături de Ronald Gavril // sursă foto: Instagram

Articol de - Publicat luni, 01 ianuarie 2024 17:12 / Actualizat miercuri, 03 ianuarie 2024 16:21

Impresara Anamaria Prodan (51 de ani), fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf, ar fi într-o relație cu boxerul român Ronald Gavril (37), băcăuan stabilit în Las Vegas, SUA.

Anamaria Prodan pare din nou împlinită pe plan sentimental. Impresara a petrecut sărbătorile alături de Ronald Gavril, boxer român cu 14 ani mai tânăr decât ea, de loc băcăuan, dar stabilit în Las Vegas, SUA.

+41 FOTO

Anamaria Prodan ar fi într-o relație cu boxerul Ronald Gavril

În ultima vreme, Anamaria Prodan a tot publicat fotografii în care se află în compania lui Ronald Gavril, iar postarea pe care a făcut-o în Ajunul Anului Nou sugerează că relația lor este mai mult decât amicală.

„Cu ochii doar spre viitor așteptăm anul nou! Vă doresc un an plin de lumină, sănătate și împliniri! Eu sunt Anamaria Prodan iar el este unicul Ronald Gavril”, a scris impresara, alături de o fotografie în care stă extrem de comod alături de sportiv.

+41 FOTO

Ronald „The Thrill” Gavril practică boxul la categoria semigrea, având un palmares de 24 de victorii (19 prin KO) și 3 înfrângeri, niciuna prin KO. El luptă în America de Nord, în State și în Mexic, și a câștigat cele două lupte pe care le-a avut în 2023.

Averea lui, conform informațiilor din State, s-ar ridica undeva la 5 milioane de dolari.

Răsfoiește mai multe galerii foto:

I-a spus „da” lui Olaru! Moment special pentru fotbalistul lui FCSB: „Faceți luna de miere în Mexic?”
FCSB
I-a spus „da” lui Olaru! Moment special pentru fotbalistul lui FCSB: „Faceți luna de miere în Mexic?”
Sara, cea mai sexy profesoară din Anglia, cu ochii pe posibila echipă a lui Drăgușin! A atras toate privirile pe stadion
METROSPORT
Sara, cea mai sexy profesoară din Anglia, cu ochii pe posibila echipă a lui Drăgușin! A atras toate privirile pe stadion

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (51)
danglumetu
danglumetu  •  08 Ianuarie 2024, 07:57
Postat de Ardeleanu123 pe 02 Ianuarie 2024, 11:00

Cu toate ca sunt profesor si de psihologie,cu multi ani de predare in strainate,la diferite universitati,cad si eu ca prostul cum se zice in capcana mass-mediei.Am sa ma explic pe scurt:1 stirile pozitive se citesc in diagonala,fara a avea un efect emotional deosebit.2 stirile negative,duc la un efect emotional de mila,compasiune sau regrete,3 iar acum partea interesanta in care cad si eu ca prostul ,stirile care te revolta,te intriga.La capitolu 3 de stiri,comentezi indignat.Dragi cititori de mass-media,fiecare articol este monotorizat,de cate vizualizari a avut parte,de cate ori a fost accesat iar comentarile nu inporta, ca avem cenzorii.Pe baza de vizualizari a mass-mediei on-line, ziarul respectiv,poate sa-si optina sponsorizari.Doresc sa specific,ca de foarte multe ori comentarile mele la multe din articolele aparute in ziar au fost cenzurate,pe motive numai arbritare,eu nefolosind niciodata invective sau expresii care sa fii afectat integritatea morala.Tare ma mir.daca la acest comentariul,referitor la ilustra Ana Prodan si aventurile ei sentimentale,subiecte sincer care ne intereseaza pe toti si ne fascineaza in acelas timp,cenzorii il vor acceta.Doresc in incheiere sa urez tuturor cititorilor de mass-media on-line ,multa sanatate si numai bucurii in anul 2024 !

COMPASIUNE s. f. (Livr.) Milă, compătimire. [Pr.: -si-u-] – Din fr. compassion. ''profesor'', nu gluma! insiruirea unor titluri academice, de nimeni verificate, nu confera autoritate suplimentara in raport cu comentariul banal postat aici! la multi ani!

romeverest
romeverest  •  03 Ianuarie 2024, 11:08

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

MIRCEAVULCANESCU
MIRCEAVULCANESCU  •  03 Ianuarie 2024, 07:54

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (51)
Comentează