GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PERMISII

Apariție surpriză la reședința lui Gigi Becali din Pipera » Doi inculpați din Dosarul Transferurilor au fost eliberați pentru cîteva zile

Articol de GSP - Publicat luni, 27 iulie 2015 15:49

Giovanni Becali a fost condamnat la șase ani și patru luni de închisoare cu executare în Dosarul Transfeurilor la data de 4 martie 2014. Azi, impresarul a primit o veste bună.

Acesta a primit o permisie de 5 zile și a mers acasă la Gigi Becali unde s-a întîlnit cu prietenii și familia.

Giovanni a fost văzut la un local din Pipera, unde obișnuia să stea cu cei apropiați. De asemenea și Cristi Borcea va fi eliberat pentru a-și boteza fetița. Acesta va primi o permisie de doar 3 zile.

Gigi Becali va fi nașul de botez și pentru al doilea copil al fostului șef al lui Dinamo.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
788732804577221
Mircea Georgescu  •  28 Iulie 2015, 12:00

PUSCARIASI! Ce fete de intelectuali ratati!

rosb
rosb  •  27 Iulie 2015, 19:32

Sunt CONDAMNAȚI, nu inculpați, isteților! Mai puneți mâna pe o carte din când în când, poate învățați să scrieți. INCULPÁT, -Ă, inculpați, -te, s. m. și f. Persoană acuzată de o culpă; pârât, acuzat, învinuit. – V. inculpa. Cf. fr. inculpé. CONDAMNÁT, -Ă, condamnați, -te, s. m. și f. Persoană osândită printr-o sentință judecătorească. – V. condamna.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  27 Iulie 2015, 18:34

Nu mai scapam de astia ......

Vezi toate comentariile (4)
Comentează