GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DIVORŢ

"Arnold" a rupt al doilea mariaj » Bogdan Stelea a divorţat de soţia sa, Mirela

Articol de - Publicat marti, 15 aprilie 2014 00:00 / Actualizat luni, 14 aprilie 2014 22:35

După 6 ani de căsătorie, Bogdan şi Mirela Stelea au decis să se separe. Cei doi, care formau un cuplu din 2006, au anunţat ieri decizia lor printr-un comunicat oficial. "Nu a fost o decizie uşoară, nu vrem să dezbatem acest subiect. Ne despărţim ca prieteni şi ne vom respecta pentru totdeauna", au transmis cei doi. La 46 de ani, "Arnold" divorţează pentru a doua oară!

Fostul internaţional român a mai fost căsătorit cu Dana, cu care are un băiat în vîrstă de 23 de ani, Bogdan Stelea junior, care joacă şi el fotbal. În plus, la începutul anilor 2000, Stelea a fost la un pas să se însoare şi cu Lili Sandu, fosta cîntăreaţă din trupa Trinity. Atunci, Bogdan a intenţionat să-i ceară mîna Lilianei de pe Arcul de Triumf din Capitală, făcînd chiar o cerere scrisă către Primărie, dar n-a primit acordul.


„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
bamse1901
bamse1901  •  16 Aprilie 2014, 11:25

nu stiu daca mai gaseste o asemenea femeie

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close