GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  EVENIMENT

Astăzi aflăm cîştigătorii la Milan Junior Camp

Articol de - Publicat vineri, 03 iulie 2009 00:00

După Franco Baresi, legendarul fost căpitan AC Milan timp de 15 ani, cei 200 de participanţi la prima ediţie Milan Junior Camp au avut şansa să se întîlnească şi cu Răzvan Lucescu, selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României. Acesta a asistat în cursul acestei saptămîni la antrenamentele conduse de echipa tehnică a centrului de juniori de la AC Milan şi i-a încurajat pe micuţii fotbalişti.

Programul Milan Junior Camp îşi va desemna astăzi, în cadrul festivităţii de premiere, ce va avea loc pe stadionul Sportul Studenţesc din complexul Regie, Bucureşti, cei 2 cîştigători care vor merge pe San Siro. De asemenea vor fi premiaţi cei mai buni fotbalişti din fiecare grupă de vîrstă, cel mai bun portar şi alte premii speciale oferite de Intesa Sanpaolo Bank, partenerul oficial AC Milan în România.

Milan Junior Camp este unul dintre cele mai importante evenimente sportive, destinate exclusiv copiilor, ce au avut loc în România. Este un proiect oficial marca AC Milan care a debutat în 1997 şi care este conceput ca o tabară sportivă de vară de o săptamână. Grupul Intesa Sanpaolo este sponsor principal al acestui proiect în întreaga lume şi are un parteneriat de succes cu clubul AC Milan de peste 20 de ani.

Anul trecut Milan Junior Camp a avut loc în 124 de locaţii diferite din 29 de ţări şi a implicat peste 13.500 de copiii, 250 săptămâni de training şi peste 300 de antrenori. În 2009 în cadrul proiectului Milan Junior Camp se vor antrena 15.000 de copii, în peste 160 de locaţii diferite din 37 de ţări.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
 •  03 Iulie 2009, 18:26

fi-v-ar turneul de ras...l-ati programat si voi tocmai in sesiunea studentilor...rusine fratilor...or munci ei aia mici...dar altii va aduc painea si pib-ul tarii in urmatorii 20 de ani...lasa-ti sa munceasca cum trebuie...fara zgomot in Regie !!!

 •  03 Iulie 2009, 18:06

eu cred ca a fost o mare minciuna.toti copii au fost primiti pe pile.cum s-a dat stirea despre selectie am fost la stadion la sportul stdentesc cred ca de 7 ori,nimeni nu stia nimic,pana la urma cred cai s-a facut mila la magazioner de mine si mi-a spus sa completez formularul online.normal ca si pe ala l-am completat de 17 ori de la ip. diferite si nimic, un mare fas.pilele lucreaza, asta e.

 •  03 Iulie 2009, 17:54

poate i-mi spune si mie cineva cum sa facut selectia copiilor la Milan junior camp? Mi-e nu mi sa parut corecta.Am si eu un baietel si dorem din tot sufletul sa se califice mai departe.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează