GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PROIECT

"Atleti" de Bucureşti ridică bază de 600.000 de euro » Gazeta a deschis drumul către un nou complex sportiv de nivel european

Articol de GSP - Publicat marti, 27 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 27 ianuarie 2015 10:45

Academia Atletico Madrid din Capitală va transforma un teren viran într-un perimetru cu două terenuri mari de fotbal, două mici şi altele de tenis.

Printre cei cărora le-a venit această idee a fost Mihai Badea, preşedinte al clubului bucureştean. Iar Gazeta l-a ajutat indirect!

"În 2011, aţi făcut o hartă a tuturor bazelor sportive din Capitală. Am luat articolul şi ne-am plimbat cu el de la teren la teren, încercînd să ne oprim la unul. După ce le-am «scanat» pe toate, am hotărît că e mult mai OK să ne facem o bază a noastră", a spus Mihai Badea pentru ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor.

În ediţia tipărită Gazetei Sporturilor de astăzi şi în cea digitală puteţi citi exact cum arată proiectul de 600.000 de euro al celor de la "Atleti" de Bucureşti, care cuprinde 12 grupe, cu un total de 250 de copii. Mihai Badea a mai dezvăluit şi care e ţinta noului proiect.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează