GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PARIORI.RO

UPDATE Bet 365 a stopat accesul utilizatorilor din România » Mesajul care apare cînd te loghezi pe cont

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 octombrie 2015 14:15

Lovitură de teatru! Deşi obţinuse licenţa pentru a activa în România, site-ul Bet 365 va fi interzis.

16 octombrie - 14:00

Bet365 a decis să închidă accesul utilizatorilor din România la o zi după ce a apărut în presă românii pot paria pe site-ul lor, deși în mod legal n-ar avea voie: "Regretăm să vă informăm că, în urma unei decizii emise în data de 15 octombrie de catre Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc din România, trebuie să suspendăm serviciile noastre de pariuri și jocuri pentru clienții cu reședința în România.

Considerăm că decizia Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc contravine prevederilor legii, iar bet365 o va contesta. În consecință, sperăm ca suspendarea contului dumneavoastră va fi doar o măsură temporară și că serviciile noastre vor fi din nou disponibile pentru dumneavoastră în viitorul apropiat. Vă vom ține la curent cu evoluția acestei situații.

Între timp, contul dumneavoastră va fi suspendat și nu veți mai putea utiliza serviciile noastre de pariuri și jocuri. Veți putea totuși să vă autentificați să retrageți fonduri în mod obișnuit. Vă rugăm să ne acceptați scuzele pentru orice inconvenient cauzat"

bet

Știrea inițială

ONJN (Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc) anunţă că anulează dreptul de operare al uneia dintre cele mai importante agenţii de pariuri online din lume. Site-ul va fi inclus pe lista neagră şi nu va mai putea fi accesat din România.

"Compania a fost atenționată să nu mai permită jocul jucătorilor care accesează site-ul de pe ip-uri de România sau jucătorilor români conform dispozițiilor legale și să remită jucătorilor banii existenți in contul de joc", se arată în comunicatul ONJN, care se referă la perioadă cuprinsă între 10 septembrie, data la care Bet 365 n-ar mai fi trebuit să accepte pariuri din România, şi începutul lunii octombrie, dată la care obţinuseră licenţa.

30 de zile să vă retrageţi banii

Pariorii români sînt avertizaţi să îşi retragă rapid banii pe care îi au depuşi în cont pe site-ul agenţiei. "Atenționăm jucătorii ca au la dispoziție 30 de zile pentru a retrage sumele deținute in conturile de joc perioada după care accesul la site-ul bet365.com va fi restricționat", anunţă ONJN.

5.000 de leieste amenda pentru participarea persoanelor fizice de pe teritoriul României la activități de jocuri de noroc la distanță, așa cum sunt definite la art.10 alin.(1) lit. h)-n), care nu sunt autorizate de ONJN. Amenda poate ajunge pînă la 10.000 de lei

Intră şi tu în grupul Pariori.ro de pe facebook pentru cele mai tari ponturi!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
gabri80el
gabri80el  •  18 Octombrie 2015, 01:40

unibet se pare ca este licentiat si se poate paria

gabri80el
gabri80el  •  17 Octombrie 2015, 19:20
Postat de betman99 pe 17 Octombrie 2015, 12:38

Foarte corect ce spui, la fel ca si alxblake. Cred ca totusi e o chestiune de timp scurt pina ce aceasta tentativa infecta de monopol va disparea.

intrebarea este , ce facem noi? stam aici comentam si ne plangem tot timpul din cauza unor escroci?

 •  17 Octombrie 2015, 19:05
Postat de Andrei Mang pe 16 Octombrie 2015, 22:17

NESIMTITI!!!! Hai sa interzicem coca cola in romania ca sa avem dreptul doar la Adria. Cam asa ceva este ce se intampla acum! Traim intr-o tara in care conteaza doar interesele persoanelor care conduc institutiile statului. Romania putea castiga bani frumosi de pe urma bet365 dn impozite, bet365 reprezinta 80% din pariurile sportive online, am cont la toate casele de pariuri online si win masters + net bet sunt 2 tentative de case de pariuri. Probabil au cotizat unde trebuie pentru promulgarea acestei hotararii, stiau foarte bine ca o sa ii ajunga falimentu avand bet 365 ca si competitor!!!!

asta se intampla pt ca romanul doarme tot timpul si-i place sa fie facut in toate felurile. winmasters este o gluma de agentie online. iti trebuie 30 min sa plasezi un pariu. o rusine trebuie sa fii prea idiot sa intri in asemenea agentie.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează