GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PARIURI TRĂSNITE PE 2012

Britanicii au o ofertă spectaculoasă pentru pariori: devine Beckham sir David? apelează Rooney la bisturiu? :)

Irina Şaik +3   FOTO
Irina Şaik

Articol de GSP - Publicat marti, 27 decembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 26 decembrie 2011 19:46

Fanii sportului pot miza pe ce se va întîmpla la anul cu starurile lui LA Galaxy şi Manchester United, dar şi pe o apariţie extraterestră la Olimpiadă sau frumuseţea iubitelor de fotbalişti


În anul care vine, pe lîngă oferta clasică de pariuri din jurul marilor campionate ale Europei, britanicii au gîndit şi cîteva variante inedite. Cei dezamăgiţi de prestaţiile echipei favorite sau îngrijoraţi de cazurile de blat pot visa la cîştiguri serioase din evenimente neobişnuite legate de sport.

Îl egalează Beckham pe Sir Alex?
Deşi distanţat de fotbalul mare al Europei, mijlocaşul de 36 de ani rămîne în atenţia bookmakerilor. În special a celor din Insulă, care cred că e destul de posibil ca Beckham să îmbrace tricoul Angliei la Olimpiadă şi aproape sigur să fie înnobilat ca Sir, titlu nobiliar deţinut şi de fostul său tehnician Alex Ferguson. Susţinut fiind de Prinţul William, David pare aproape de această onoare, chiar dacă nu neapărat la anul.

Beckham joacă pentru Anglia la JO 2012 - 2.25
David devine Sir în 2012 - 7.00
David devine Sir în timpul vieţii - 1.16
Să nu primească titlul în timpul vieţii - 5.00

Rooney, între fotbal şi estetician
Anul acesta, titlul în Anglia şi finala Ligii Campionilor nu au fost singurele ieşiri în evidenţă ale atacantului lui Manchester United: Wayne a făcut un transplant de păr, iar pariorii care au intuit această decizie şi-au înmulţit de 21 de ori miza! În 2012, britanicii cred că drumul spre clinicile de înfrumuseţare va fi bătut din nou de fotbalist, dar cel mai sigur e că va avea un al doilea urmaş.

Pariu - Cotă
Wayne şi Coleen anunţă al doilea copil în 2012 - 2.20
Rooney alege o operaţie estetică la urechi - 6.00
Rooney îşi injectează botox - 9.00
Rooney apelează la liposucţie - 41.00
Rooney îşi măreşte penisul - 501.00


ALTE PARIURI INEDITE PENTRU 2012

Un OZN la Jocurile Olimpice
Între cele mai trăsnite tipuri de pariuri pentru 2012, varianta în care o navă extraterestră ar condimenta cu prezenţa deschiderea Jocurilor Olimpice de la Londra poate îmbogăţi cel mai mult! Un cîştig de o mie de ori mai mare pentru cei care presimt o astfel de apariţie, deşi e mai posibil să trăiască Elvis decît să vedem aşa ceva.

Pariu - Cotă
Un OZN survolează stadionul în timpul ceremoniei de deschidere a JO 2012 - 1001
FBI confirmă că Elvis Presley e în viaţă - 501.00
Se demenstrează existenţa lui Yeti, omul zăpezilor - 101.00

Miza pe frumuseţea sportului :)
Lumea pariurilor nu mai aparţine exclusiv bărbaţilor. Dacă aceştia preferă documentarea cînd mizează, un studiu pe 2000 de persoane de sex feminin arată că acestea au cu totul alte criterii cînd pariază la cursele de cai: numele atractiv sau distractiv al concurentului, un pont, statistica şi culoarea echipamentului jockeului! Pare că în 2012 bărbaţilor le rămîne să parieze doar pe frumuseţile din sport şi pe superbele femei din jurul sportivilor.

Cea mai frumoasă femeie din lume în 2012, aleasă de FHM

Pariu - Cotă
Cheryl Cole, fosta soţie a lui Ashley Cole - 15.00
Irina Şaik, iubita lui Cristiano Ronaldo - 17.00
Frankie Sandford, iubita lui Wayne Bridge - 17.00
Nicole Scherzinger, fosta iubită a lui Lewis Hamilton - 21.00
Sara Carbonero, iubita lui Iker Casillas - 21.00
Imogen Thomas, fosta iubită a lui Ryan Giggs - 34.00
Eva Longoria, fosta soţie a lui Tony Parker - 81.00

"Bombele" lui 2011

A cîştigat un milion cu un leu!
Un român a obţinut în 2011 nu doar cel mai mare cîştig al anului în România, ci şi cel mai consistent din istoria pariurilor sportive la noi! Robert Gergely Cişmaş din Miercurea Ciuc a mizat 1 leu, a intuit rezultatele corecte a 7 partide şi a cîştigat 1.000.000 de lei prin pariul Lucky 7 de la Bet Cafe Arena. Iată biletul norocosului:
Lanus - Estudiantes 2-1
Real Salt Lake - Philadelphia 2-1
Mexic - Chile 1-0
Palmeiras - Cruzeiro 1-1
Landskrona - Jonkoping 1-0
Brazilia - Ghana 1-0
Charlton - Sheffield Wednesday 1-1

Pensionarul care a dat lovitura cu ultima liră
Steve Whiteley (60 ani), un electrician pensionat din Marea Britanie, obişnuia să meargă de 3-4 ori pe an la hipodrom, cu prietenii. Pokerul era hobby-ul lui, nu cursele de cai. În octombrie a luat autobuzul, pentru că nu avea decît 5 lire în buzunar, şi s-a oprit la hipodrom: a intrat cu un bilet gratuit, altfel ar fi ratat şansa vieţii! N-a putut paria cum îşi dorea, tot din lipsa banilor, şi a pus ultima liră pe jackpot, cîştigătorii celor 6 curse din ziua aceea. Cîştigul reportat ajunsese la 1,5 milioane de lire iar dintre 363.000 de bilete jucate, al lui Whiteley a fost cel norocos!

67.00 era cota ca Oţelul să iasă campioană, înaintea sezonului 2010-2011, cea mai mare dintre cele ale formaţiilor care au cîştigat titlurile în toate campionatele Europei


Citește și:

România - Ucraina » Echipa de start gândită de Edi Iordănescu pentru primul meci de la EURO 2024
Nationala
România - Ucraina » Echipa de start gândită de Edi Iordănescu pentru primul meci de la EURO 2024
Sârbii au izbucnit la adresa lui Bellingham » Gestul englezului, taxat aspru: „Rușinos! Marii fotbaliști nu fac așa ceva”
Euro 2024
Sârbii au izbucnit la adresa lui Bellingham » Gestul englezului, taxat aspru: „Rușinos! Marii fotbaliști nu fac așa ceva”
FRF, mână-n mână cu politicul și la Euro! » Burleanu n-a uitat cine l-a „uns” ca să ajungă șeful fotbalului românesc. Cadrele surprinse de reporterii GSP
Nationala
FRF, mână-n mână cu politicul și la Euro! » Burleanu n-a uitat cine l-a „uns” ca să ajungă șeful fotbalului românesc. Cadrele surprinse de reporterii GSP

România - Ucraina » Echipa de start gândită de Edi Iordănescu pentru primul meci de la EURO 2024

Adrian Ilie a fost condamnat la 8 luni de închisoare! » Ce se întâmplă cu „Cobra”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează