Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 decembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 24 decembrie 2014 16:47

Copii românilor plecaţi în străinătate nu excelează doar la fotbal. Ana Vrabie este, la doar 9 ani, campioana Tiroului la tenis, dar şi cîştigătoare de cupe la schi şi patinatoare din pasiune!
Şef de producţie la National Geographic România, Călin Vrabie, are o fată de 9 ani care i-a impresionat pe austrieci în toate sporturile pe care le-a practicat: "La fiecare are cupe cîştigate!".

Ana are 9 ani şi face tenis de performanţă de 2 ani, ieşind o dată vicecampioană şi de două ori campioană a Tirolului la U10. E pe locul 2 în Austria în clasamentul fetiţelor de 9 ani. Totuşi, familia Vrabie plănuieşte revenirea în România: "Am scuti o grămadă de cheltuieli, aici costă sala 600 de euro iarna, 2-3 ore pe zi. Voi încerca să găsesc un sponsor în Ploieşti, de unde am plecat. Ne-ar fi mai uşor lîngă familie şi prieteni", spune tatăl Anei.

Cît te costă să faci tenis în România
20 de şedinţe pe lună 500-600 de lei
antrenament individual 70-120 de lei / oră
rachetă 100-500 de lei
pantofi 120-500 de lei

Povestea familiei Vrabie şi a talentatei lor fetiţe poate fi citită în ediţia tipărită de azi şi în platforma digitală!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”