GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ADVERTORIAL

Castigatorii competitiei PUMA Social

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 iulie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 13 iulie 2011 16:05

Competitia PUMA Social s-a incheiat cu brio! Premiile castigate de fiecare dintre cei 5 atleti sunt :
- 1000 EUR cash, pentru activitatile obisnuite ale unui atlet de noapte:  pentru taxiuri,  restaurante si shaormerii non-stop,  pentru deplasarea la petrecerile PUMA Social si la orice alte jocuri ar vrea sa participe...
- echipament PUMA  in valoare de 1.500 de euro.
- o super bicicleta PUMA, cu care sa se bicicleasca , desigur
- un card PUMA, cu discount de 50%, valabil un an, cu care sa-si bucure toti prietenii de suferinta, ca doar nu a facut singur sport  in atatea seri, nu?!
- 10 truse de supravietuire, menite sa il  camufleze atunci cand nu vrea sa se vada ca a pierdut inca o noapte. Adica:  parfum, antiperspirant, lenjerie intima , pasta si periuta de dinti,  pieptene ,  lama de ras si  spuma, bomboane mentolate , picaturi anti-ochi rosii, o  cartela telefonica  (pentru orice eventualitate) si un gel de par - pentru aerul proaspat, evident.  Si bineinteles un  loc glorios  in reprezentativa celor 5 atleti sociali din Romania!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează