GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CANOTAJ

Catastrofă pentru canotajul românesc » Barca de 8 plus 1 a României a ratat calificarea la Jocurile Olimpice!

Foto: http://observator.tv
Foto: http://observator.tv

Articol de - Publicat miercuri, 02 septembrie 2015 15:20

Cea mai medaliată barcă din istoria canotajului a ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, acolo unde mai poate ajunge doar după Regata de la Lucerna de anul viitor.

După ce a ratat calificarea directă în finală, după seriile de la Mondiale, barca feminină de 8 plus  1 a României a luat startul în recalificări. Ar fi trebuit să ocupe unul din primele două locuri pentru a prinde finala, dar a venit pe 3!

Adio finală, adio șanse de calificare la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro! Singurul loc calificant care va rămîne pentru Rio va fi atribuit la regata de la Lucerna (Elveția), anul viitor. Va fi o concurență acerbă, România urmând să înfrunte acolo China, Australia, Germania!

Niciodată pînă acum nu s-a întîmplat ca România să lipsească la feminin din finala Mondială în proba regină a canotajului, dar și de la Jocurile Olimpice. Mai mult, România are trei titluri olimpice, trei medalii de argint și două de bronz în istoria olimpică!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
1629280413960765
Ioana Maria  •  03 Septembrie 2015, 08:50

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bivumu
bivumu  •  03 Septembrie 2015, 07:10

@ftwraku, bine scris ! Eu as mai spune ca si baza de selectie a scazut.Tot mai putini antrenori se duc prin satele Romaniei sa caute fete si baieti cu parametri fizici optimi canotajului. Era o vreme cand erau aduse fete din zona Botosaniului ce nu vazusera un lac si nici nu stiau sa inoate. :) Si au iesit campioane mondiale ! :)) Concret : la Onesti era un lac, o baza de canotaj. Florica Lavric a fost campioana olimpica in 8+1 la L.A. Barajul s-a spart , in baza s-au facut tot felul de ateliere iar pe lac se cultiva porumb. O pierdere care nu a mai fost compensata cu altceva, cu alta baza in alta parte. In sport, banii vorbesc ! Nu sunt bani, nu sunt performante ! Sunt de parere ca rezultatele bune sportive sunt doar accidente fericite.

ftwraku
ftwraku  •  03 Septembrie 2015, 06:51

Ipocritilor stati jos....Catastrofa s-a produs de mult,acum doar ii simtim efectele. Iar catastrofa a fost ce a facut ala *** ala de bani gata pe lacul Snagov cand a omorat 4 oameni si a al 5-lea a ramas fara picioare si fara familie pt ca ,un dement,drogat,s-a gandit ca daca are barca de fite lacul este al sau....Catastrofa a fost atunci cand cu nici o saptamana in urma administratorul lacului ii face o plangere aceluiasi derbedeu ca incalca legea si este amenintat cu somajul si cu moartea. AIA A FOST CASTASTROFA. Astia cu bani gata,cand ii vedeau pe canotori ca se antreneaza,treceau cu barcile de fite pe langa ei si ii darmau. Catastrofa o sa fie cand o sa si moara din sportivii care se antreneaza pe lacul Snagov .E bine ca justitia independenta si DNA -ul face 'curatenie'....asta pana cand intervine in campul tactic cineva si aia cu bani scapa in 90% din cazuri,precum *** care a omorat 4 pe lacul Snagov. Mai mult de 3 ani nu executa,dau in scris....cum a fost ala cu 25 sau 20 de anidin cazul Larisei Chelaru,la nici 8 ani a iesit...Misto. Apoi astia cu bani pot sa faca ce vor,8 ani vor face doar pt genocid. Iar genocidul ala sa nu fie contra romanilor,ca daca le vor da 3 ani cu suspendare si va comenta cineva,afectam justitia. Trebuie sa fie un genocid de frantuzi,nemtalai ceva... LACUL SNAGOV ESTE JUCARIA LOR,a baietilor de banet gata,interlopi,etc,etc....Gata,desfiintati canotajul,oricum in 10-15 ani o sa fie inca o disciplina moarta!!!!!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează