Articol de - Publicat marti, 02 aprilie 2013 00:00 / Actualizat marti, 02 aprilie 2013 13:54

"Vedeţi că aţi preluat din eroare o postare mai veche a lui George Ogăraru şi aţi crezut că e nouă", a sunat mesajul amuzat de azi, pe care Mihai Neşu l-a trimis ziarului. El a continuat: "Ce jurnalişti distraţi!".

Are dreptate. Derutat de noua versiune Beta a Facebook, unul dintre ziariştii Gazetei a dat ieri "like" unei postări de pe contul de facebook al lui Ogăraru. În ea se treceau în revistă "îmbunătăţirile din starea de sănătate a lui Neşu". Remarca lui a fost preluată în redacţie şi, într-un şir de greşeli care ar părea comice dacă nu ar fi cu adevărat stînjenitoare, postarea lui Ogăraru din 2011 a fost publicată în ziar ca fiind una nouă.

Neşu a fost cel care a sesizat azi eroarea. Scuze pentru cititori şi, iată, care sînt, de fapt, noutăţile din Olanda:

- Am greşit, Mihai! Tu, care munceşti mult şi ai o fundaţie subdimensionată, ştii bine cum greşesc oamenii supuşi stresului permanent.
- Da, aşa e, aveţi o meserie complicată. M-a amuzat cînd am citit. Cît despre Fundaţie, mi-o conduce un vecin bun de-al meu, olandez. El se ocupă de evenimentele care presupun organizare, iar eu fac toată munca de birou.

- Adică?
- Mailurile, actele completate pe net, corespondenţa oficială. Toată o fac eu. E greu, dar îmi place pentru că fundaţia a devenit cunoscută într-o perioadă scurtă de timp. Contează fiecare lucru făcut. Contează banii de la campania "Secundă viaţă" derulată de voi şi de Axa Asigurări, îi aşteptăm să vină, banii de la Antena 3, de la FRF, de la Utrecht, de peste tot.

"De cînd Steaua a pus numele fundaţiei pe tricourile de joc, lucrurile se mişcă şi mai bine"
- Şi cu sănătatea cum stai?
- Mă refac încet, încet. Am zile bune şi zile în care cad fizic. De pildă, la meciul României de la Amsterdam n-am fost că era frig şi eram extrem de obosit. Am tot vorbit noi, nu există progrese miraculoase în ceea ce am eu.

- Medicii ce spun?
- Aşteaptă şi ei. Acum am făcut un RMN pentru că simt dureri în zona terminaţiilor nervoase. E normal, am vorbit cu alţi oameni în situaţia mea. Uneori iau medicamente, alteori dorm toată ziua de slăbiciune, dar în cele mai multe zile muncesc. Aştept să se facă frumos în Olanda ca să ies afară să mă plimb. Deocamdată e frig. Dar m-aţi amuzat voi cu ştirea de pe facebook. Azi am o zi bună, vă salut pe toţi!

Citește și:

Răzvan Raț, bulversat de Edi Iordănescu: „Nu-l înțeleg. De parcă nu s-ar mai prezenta Ucraina la meci”
Nationala
Răzvan Raț, bulversat de Edi Iordănescu: „Nu-l înțeleg. De parcă nu s-ar mai prezenta Ucraina la meci”
Bătaie GENERALĂ pe străzi înainte de Serbia - Anglia! » Noi scene BRUTALE la Euro: huliganii englezi i-au atacat pe sârbi la terase
Euro 2024
Bătaie GENERALĂ pe străzi înainte de Serbia - Anglia! » Noi scene BRUTALE la Euro: huliganii englezi i-au atacat pe sârbi la terase
Deturnat! Mititelu i-a „suflat” jucătorul lui Dinamo » FCU Craiova a anunțat transferul
Liga 2
Deturnat! Mititelu i-a „suflat” jucătorul lui Dinamo » FCU Craiova a anunțat transferul

Adrian Ilie a fost condamnat la 8 luni de închisoare! » Ce se întâmplă cu „Cobra”

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”