GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  VIZITĂ SURPRINZĂTOARE A FOTBALISTULUI NUMĂRUL 1 AL LUMII

Ce n-a reuşit FRF a izbutit Pepsi! Messi, vizită-fulger la Bucureşti

Fotomontaj GSP
Fotomontaj GSP

Articol de - Publicat marti, 29 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 29 noiembrie 2011 09:21

Vedeta Barcelonei a venit ieri cu un avion special în România, într-un secret aproape total. Aflat sub contract cu Pepsi, Messi a filmat un spot publicitar la studiourile Buftea. Deplasarea a fost extrem de discretă, paza triplîndu-se în complexul de pe malul lacului.

Pe platourile unde s-a filmat a fost interzisă orice prezenţă în afara strictă a echipei de filmare şi a însoţitorilor fotbalistului argentinian.

Messi, 24 de ani, cîştigă 28.000 de euro pe zi din salariu la catalani, adică un total de 10 milioane pe an. Pepsi îi oferă 3,5 milioane de euro pe an.

Ca o comparaţie, vedetele din sportul românesc cel mai bine recompensate din publicitate sînt, conform unor surse din piaţă, Nadia, Năstase şi Hagi. Contractul lor cu BRD este unul spectaculos pentru România, cele mai plauzibile informaţii plasîndu-l la aproximativ 400.000 de euro anual pentru fiecare dintre cei trei campioni, cu toate beneficiile oferite de bancă!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (33)
flo_ax
flo_ax  •  30 Noiembrie 2011, 10:31
Postat de totdd pe 29 Noiembrie 2011, 11:14

bravo frate. de fapt cine a venit ? messi. asa si...cine e messi ? se exagereaza. zici ca a venit vreo figura marcanta a omenirii.....avion privat, s-a dublat paza, ba ca e sosia lui messi....penibil

toata paza asta, oboseala drumului cu avionul pt super-starul Barcei (intr-un moment critic, 6p fata de Real si in curand el classico), pt a economisi cativa euro acolo? Si mai vin si alte vedete la Buftea, ca nah e criza si la noi e mai ieftin! Ce fantezii, mai aveti din asteA?

flo_ax
flo_ax  •  30 Noiembrie 2011, 10:25

copii, calmati-va! Messi a avut meci marti seara cu Rayo, cum naiba sa fie luni in Romania? Voi ganditi putin? Barca e la 6p de Real, nu-si permiteau un pas gresit. Asa ca pt cateva mii de euro, la cat o fi estimata ieftineala asta romaneasca, isi lasa Pep vedeta sa toarne reclame cu o zi inainte de meci? Baietii aia care iau in serios fotbalul, nu ca la noi! Asa ca relaxati-va, ati pus botul din nou la un fas romanesc

miky198
miky198  •  30 Noiembrie 2011, 00:32
Postat de catta81k1 pe 29 Noiembrie 2011, 21:33

intr-adevar in strainatate (am norocul sa lucrez printre englezi in marea britanie)..hagi ...este la acelasi nivel cu zidane, raul, figo, roberto carlos, kaka, henry....dar la o distanta mare de cai mai mari din fotbalul mondial...george best, bobby charlton, lineker, rooney, owen...si spre surprinderea mea gazza este un fotbalist mediocru pt colegii mei (2 dintre ei au abonamente la Man Utd si unul la everton...deci stiu cat de cat fotbal).. Maradona nu exista..si ii inteleg de ce ..mana lui dumnezeu a calificat argentina in dauna angliei...pele...a fost prea de mult..nu mai stiu nimic ( de parca bobby charlton si george best au jucat in 2000)..

Interesante toate aceste comentarii ale tuturor despre cine este cel mai bun din lume......dar ce legatura au cu articolu'?!:)

Vezi toate comentariile (33)
Comentează