GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  HOROSCOP 2013

Ce spun Astrele despre 2013: "Steaua nu trece de Ajax, un nou Dinamo din iunie, România se califică la Mondial!"

Articol de , - Publicat marti, 08 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat luni, 07 ianuarie 2013 21:45

În previziunile astrologului Gabriela Apostol (55 ani), Rapid va fi salvat chiar din februarie, Craiova o să revină în fotbal pe finalul anului, iar conflictul dintre Piţurcă şi Săpunaru ar putea fi rezolvat de prietenii comuni.

Într-un an decisiv pentru calificarea României la CM 2014 din Brazilia şi în care avem două echipe în primăvara Europa League, Steaua şi CFR, astrele s-au aliniat spectaculos. Cum ajung "tricolorii" la Rio? Cîte echipe de Liga 1 se salvează de la faliment? Cine îi va lua locul lui Mircea Sandu la şefia FRF?

"Steaua ia titlul, dar are probleme mari în februarie"
Pentru astrologul Gabriela Apostol, primele două luni ale acestui an sînt cele mai dificile în parcursul Stelei. Culmea, dubla cu Ajax din Europa League e programată pe 14 şi 21 februarie!

"Va fi cea mai grea perioadă. În rest, jocul echipei va deveni surprinzător, nonconformist, modern. Sînt îndeplinite toate condiţiile pentru ca Steaua să devină campioană, dar perioada de creştere a Stelei vine abia după 26 iunie!". Adică în pregătirea sezonului următor!

"Schimbare de conducere în martie la Dinamo"
Declinul "cîinilor" se opreşte în 2013, spun astrele. "Au noroc extraordinar, ies din situaţii teribil de grele, îşi vor reveni prin întoarcerea la pregătirea fizică". Exact ce vizează Ţălnar înaintea returului! "Nu vor avea rezultate imediat, vor rămîne vulnerabili la capitolul fizic", avertizează astrologul. Cînd vor reveni? "Din iunie va fi altceva, decisivă e schimbarea de conducere din martie!"

Vin investitorii la Rapid de luna viitoare!
Poate cele mai surprinzătoare predicţii vin însă pentru giuleşteni, ale căror probleme financiare par să se rezolve mai repede decît se aştepta oricine. "Luna februarie le va aduce fondurile necesare sau investitorii de care s-a mai discutat şi în toamna lui 2012. Este evidentă rezolvarea problemei lor, din acel moment totul va merge pe o linie ascendentă!", sună previziunile astrologului Gabriela Apostol.

"CFR ia Cupa României şi se fortifică"
Deşi au şanse reduse cu Inter Milano în Europa League, clujenii vor trece printr-o perioadă fastă în 2013: "Urmează o etapă excelentă, îşi vor consolida echipa, vor deveni foarte puternici printr-o strategie bună". Cum va arăta jocul CFR-ului? "Se vor echilibra, vor deveni extrem de rafinaţi în joc, adversari redutabili!" e mesajul astrelor. În plus, un trofeu: "Sînt favoriţi la Cupa României!", competiţie în care vor disputa semifinala, tur-retur, cu Astra.

"Tricolorii merg la Rio, dar tensiunile ne trag în jos"
Pentru Gabriela Apostol, "naţionala" are drum deschis spre Mondialul brazilian, fiind foarte probabile 13 puncte din partidele rămase de disputat în preliminarii. Situaţia ar putea fi complicată însă: "Tensiunile şi problemele organizatorice pot încurca strategia. Sînt probleme de comunicare, echipa e oarecum scindată", avertizează astrele.

În conflictul Piţurcă-Săpunaru, împăcarea e posibilă prin intermediul unor prieteni comuni: "Fotbalistul e decis să nu stingă conflictul. Amîndoi amînă concesiile, dar cearta e alimentată de bîrfe care pot înceta cu ajutorul unor prieteni. Împreună, Săpunaru şi Piţurcă ar fi imbatabili!".

România în preliminariile CM 2014 cu...
- Ungaria "şanse mari de victorie şi la Budapesta, şi la Bucureşti"
- Olanda "înfrîngere la diferenţă mare de goluri"
- Turcia "cel mai probabil, un meci egal la Bucureşti"
- Andorra şi Estonia "victorii fără probleme în ambele partide"

Cu Liga 1 la astrolog

ALBE
- Viitorul: "va reveni puternic în retur, va depăşi situaţia delicată din clasament"
- Ceahlăul: "an de cotitură, probleme la unitatea echipei, dar va deveni puternică"
- Gaz Metan: "mult noroc, va surprinde în primăvara aceasta, din toamnă va fi foarte bună"
- Petrolul: "va cîştiga prin seriozitate şi muncă, dacă rămîne constantă va creşte începînd din iulie"
- Oţelul: "a greşit mult în vara lui 2012, nu va retrograda dacă toţi se vor concentra doar la fotbal"
- Vaslui: "va plăti pentru anii trecuţi, dar transformările majore o va face o forţă din toamnă"

NEGRE
- Pandurii: "culisele şi interesele îi blochează ascensiunea, cotitură în istoria clubului, sfîrşit de an dificil"
- Astra: "lipsa coeziunii şi a unei strategii coerente o vor costa, în ciuda valorii jucătorilor"
- Bistriţa: "lipseşte comunicarea, motivarea, fără de care nu va ieşi din zona retrogradării"
- Iaşi: "probleme ca în 2010, va claca uşor, şanse foarte mari să cadă în Liga 2"
- "U" Cluj: "50% părăseşte Liga 1, îi vor lipsi fotbaliştii tehnici în 2013"
- Severin: "lipsa moralului şi dezbinările îi oferă şanse minime pentru încă un sezon în Liga 1"

Ce spun astrele în 2013 despre...

Laurenţiu Reghecampf - "Va primi foarte multe oferte"
Pentru antrenorul Stelei, astrele par favorabile în 2013: "Un an foarte bun, cu multe oferte, propuneri şi conjuncturi cu care s-a mai întîlnit în august şi septembrie 2012", spune Gabriela Apostol. Să facă Reghe saltul spre un campionat puternic? "Unele oportunităţi o să reapară, altele se vor deschide acum, dar sînt importante!"

George Copos - Scapă de Rapid sau de "Dosarul Transferurilor"?
"An surprinzător, se va elibera de multe probleme apăsătoare, rezultatul acţiunilor sale se va vedea în 2014", se rezumă mesajul pentru finanţatorul Rapidului. Copos e prins în problemele clubului giuleştean, dar aşteaptă şi decizia ÎCCJ în "Dosarul Transferurilor", în care este condamnat la 5 ani de închisoare cu executare!

Adrian Mutu - "Rămîne preocupat de imagine"
Cariera "Briliantului" pare aproape încheiată, potrivit astrelor: "Nu se afirmă prin nimic spectaculos în plan profesional anul acesta, e preocupat mai mult de imaginea proprie şi de viaţa socială", spune Gabriela Apostol. Astrele îl plasează pe Mutu "mai mult în presa de scandal, ţintă a bîrfelor" decît în lumina fotbalului mare.

George Becali - "Din iulie revine în forţă în fotbal!"
Astrele îi prevăd finanţatorului Stelei cîteva luni încărcate, "solicitat foarte mult de sfera politică", dar o perioadă excelentă din vară, "cînd va reveni în forţă în lumea sportivă, va avea multe oportunităţi la club". O avertizare serioasă: "E indicat să evite călătoriile, să se odihnească mai mult şi să nu şofeze atunci cînd e obosit sau stresat!".

Cristi Borcea - "Realizări strict personale"
Nici Borcea nu va începe anul uşor, fiind posibilă "o situaţie grea în aceste luni, dar pe care o va rezolva cu răbdare şi perseverenţă". Dacă implicarea în fotbal e încă incertă, în viaţa privată "i se vor realiza multe vise şi proiecte". Şi Borcea e condamnat în "Dosarul Transferurilor", primind o pedeapsă de 7 ani de închisoare cu executare.

Cristi Chivu - "Oferte de nerefuzat, pe termen lung"
Văzut de mulţi oameni din lumea fotbalului drept succesorul lui Mircea Sandu la şefia FRF, Chivu se pregăteşte pentru "ani extremi de buni începînd din 2013", anunţă Gabriela Apostol. "Dacă nu revine la naţională pînă la finalul lui ianuarie, nu o va mai face niciodată. Dar vin oferte pe termen lung, importante, de nerefuzat!", potrivit astrelor.

Mihai Stoica - "Devine o ţintă, va plăti un preţ foarte mare!"
Managerul Stelei, condamnat la 4 ani de închisoare cu executare în "Dosarul Transferurilor", va avea probleme în ianuarie şi februarie: "Tensiunile îl vor consuma, va deveni tot mai nervos", spune Gabriela Apostol. Există şi şansa unei reuşite excepţionale, "dar preţul plătit va fi foarte mare, Stoica va deveni ţinta atacurilor şi obiectul scandalurilor".

Confort psihic pentru Naşu', zbucium la Dragomir
În 2013, preşedintele FRF "va fi în formă, gata de luptă, apt să învingă orice obstacol, dar va renunţa la conducerea Federaţiei pentru confort psihic. Va simţi nevoia de dinamism şi va avea, se pare, perspective importante", spune astrologul. Pentru Dumitru Dragomir, anul e posibil să fie ceva mai zbuciumat: "Schimbări, surprize, probe de curaj, dar cele mai importante vor fi afecţiunile de sănătate mai vechi, care se vor acutiza", avertizează Gabriela Apostol.

"Craiova revine în fotbal!"
"Sînt premise importante pentru ca Universitatea să reapară în fotbal, direct în primul eşalon!" e concluzia astrologului care îi va bucura pe olteni. Drumul nu va fi însă uşor: "Se va întîmpla în a doua parte a anului, după recuperarea sau adunarea unor sume de bani imposibil de efectuat pînă în iulie". Previziunile duc cu gîndul spre Adrian Mititelu, cel care a anunţat că vrea să recupereze sume colosale în urma dezafilierii clubului de către FRF!

"Oltchim va trece prin situaţii şocante"
Una din previziunile tulburătoare ale Gabrielei Apostol se leagă de soarta celei mai titrate echipe din handbalul feminin românesc: "Oltchim e într-o formă excelentă, e posibil să apară rezultate spectaculoase, dar în acelaşi timp accidentări, situaţii şocante. E nevoie de multă autodisciplină, vor fi multe provocări!".

Cine e Gabriela Apostol
- de 16 ani astrolog, a publicat numeroase articole şi cărţi în domeniu
- predă astrologie şi feng shui ca lector Eurocor
- previziuni zilnice pe site-ul mirabilys-magazin.ro
- specialist în numerologie şi totodată nutriţionist
- colaborează cu diverse reviste de specialitate, posturi radio şi TV

548922-previziuni.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
xavi-
xavi-  •  08 Ianuarie 2013, 19:29

Nu trebuie sa fii Tata Omidu sa iti dai seama ca Steaua nu trece de Ajax!

bluered_sky
bluered_sky  •  08 Ianuarie 2013, 14:14
Postat de alpin pe 08 Ianuarie 2013, 08:22

E normal ca un popor indobitocit, inchinator la tot felul de moaste, sa guste asemenea tampenii. Deci, din moment ce astrele se aliniaza pentru noi (si Astra Giurgiu?!), de ce sa ne mai chinuim pe teren?!? Sa le aratam rezultatul astrelor celor de la UEFA & FIFA si sa ne lase-n pace cu prostioarele acelea numite preliminarii si altele asemenea.

excelent! :)))

bluered_sky
bluered_sky  •  08 Ianuarie 2013, 14:10

cat de penibila este aceasta stire :)))))))))) nu mai pot de ras :)))) garanteaza astrologul pentru toate astea? Poi pune si matale numerele la loto sa jucam si noi :)))))))))

Vezi toate comentariile (24)
Comentează