GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ALEGERI SUA 2016

Cum a distrus Trump o întreagă ligă de fotbal: "Un taur într-un magazin de porțelanuri" + 5 echipe cu care ține președintele ales al Americii

FOTO: REUTERS
FOTO: REUTERS

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 noiembrie 2016 19:33

Numele lui Donald Trump este pe buzele întregii planete. Legăturile lui cu sportul sunt numeroase, iar majoritatea au avut un final dezastruos. Așa a fost și în cazul Ligii de Fotbal a Statelor Unite (USFL).

În anul 1983, Donald Trump a vrut să revoluționeze lumea sportului. Împreună cu alți milionari a creat o competiție paralelă, al cărui scop era detronarea NFL. Liga era compusă din 12 echipe, iar partidele se desfășurau vara. New Jersey Generals era numele echipei deținute de Trump. Regulamentul era și el diferit: reluările oficiale erau permise, iar conversia după touchdown valora 2 puncte. Publicitatea nu lipsea, toate meciurile fiind transmise de ABC și de ESPN.

Doar 3 sezoane a rezistat Liga, Trump fiind considerat principalul vinovat pentru eșecul rapid. 

"Este vorba doar despre el, brand-ul lui și mutarea către alte orizonuturi când eșuează", l-a criticat omul de radio Charlie Steiner. Jim Kelly, legendă a fotbalului american, a spus despre Trump: "Este ca un taur într-un magazin chinezesc".

New Jersey Generals nu a fost singura echipă pe care Trump a îndrăgit-o. Site-ul cheatsheet.com a dezvăluit numele celorlalte:

1. New York Yankees - Baseball
2. New York Mets - Baseball
3. Philadelphia 76ers - Baschet
4. Buffalo Bills - Fotbal American

Sursa: www.esquire.com

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
titiduru22
titiduru22  •  10 Noiembrie 2016, 03:51

Articol *** preluata de pe un alt site ***. Cum draku sa fii fan Yankees si Mets exact cum ai zice ca tii si cu Steaua si cu Dinamo. Sa-l invinovatesti pe Trump pentru esecul unei ligi fantoma care incerca sa -i faca competitie NFLului este chiar hilar. Continuati sa scrieti articole despre FCsB pentru ca America e departe de voi.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

haideusicfr
haideusicfr  •  09 Noiembrie 2016, 21:30

De Steaua a auzit ? Normal ca a fost ales de prostalai. Astia si se napustesc la vot.

redshow
redshow  •  09 Noiembrie 2016, 21:13

Trump este un fel de Ponta al americanilor. A fost ales in statele mai amarate cu mare pondere de hillbillies *** in timp ce zonele mai rasarite gen intreaga coasta de vest , plus zona lacurilor si Jersey au mers pe mana Clintonitei....din pacate la fel ca la noi prostimea este mai numeroasa :)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează