GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DECLARAȚII

Declarații controversate ale lui Mihai Neșu despre "Referendumul pentru Familie": "O să ajungem să vrem să ne căsătorim cu televizorul! Sunt pofte anormale"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 octombrie 2018 14:21

Mihai Neșu, 35 de ani, a acordat un interviu pentru ziarul Libertatea în care și-a exprimat opinia despre Referendumul pentru Familie, din 6-7 octombrie.

"Omul e singura ființă de pe pământ care, prin ceea ce face, riscă să-și producă singur dispariția. E o șansă mare să rămânem pe drumul cel bun. Dacă nu se revizuiește legea asta și rămâne așa, vagă, o să ajungem să vrem să ne căsătorim cu televizorul, cu mașina de spălat. Doamne ferește!

E lăsat de Dumnezeu ca un bărbat să se căsătorească cu o femeie. Atlfel, apar repercusiuni. Dragostea lăsată de Dumnezeu nu e cea a celor care susțin promovarea homosexualității sau a schimbărilor de gen. Sau să îți fie luat copilul de acasă. În Grecia s-a aprobat căsătoria între persoane de același sex și după puțin timp a venit un incendiu imens. Nu e de joacă!

O să reușesc cumva să merg la referendum. Mă duc prietenii în brațe, aduc toate rampele și tot merg. E firesc, bărbatul și femeia sunt singurii care pot întemeia o familie binecuvântată de Dumnezeu. Doar această comuniune poate perpetua specia. Celelalte sunt doar pofte anormale", a declarat Mihai Neșu pentru Libertatea.

Citește și: Gigi Becali, derapaj în direct la TV: "Și-n patru labe merg să votez la Referendum! Să salvăm țara. O să se scrie în manuale «Ce bine e să fii homosexual"

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (93)
ucluj2011
ucluj2011  •  03 Octombrie 2018, 16:59

Băi fraților de la G.Sp. , mai terminați dom'le cu cuvintele și calificativele astea ridicole (și total FAAAALSE) la tot pasul și când este și când nu este cazul. CAAAARE "declarații controversate" băi nene!!! Omul a spus ceva de bun simț , ceva care a făcut LUMEA și EUROPA să avanseze și să ajungă unde a ajuns... ceva DE CĂPĂTÂI... de CEA MAI MARE IMPORTANȚĂ pentru om și pentru bunăstarea și sănătatea morală , psihică și mentală a acestuia: FAMILIA!!! Mai terminați bă cu agenda asta a voastră toxică și putredă doar pentru că așa vrea Occidentul putred și decadent care nu ține cont de dorința a (probabil) MULT PESTE 90% dintre români și de faptul că noi suntem O ȚARĂ LAICĂ și care sub umbrela mincinoasă și grețoaso-ipocrită a egalității și a noului cancer al Planetei Pământ , Corectitudinea Politică (cea mai perversă , mincinoasă și ordinară formă de CENZURĂ) nenorocesc țări , destine , idei , progres , bun simț , merit...familii...VALORI... Hai să mă opresc aici că dacă încep CU ADEVĂRAT nu mai termin nici până la Crăciun și nu cred că v-ar plăcea ce ați auzi. Hai pa și STOP cu nebunia și șulfăria asta ipocrită și ne/noro/cită!!!

cneius
cneius  •  03 Octombrie 2018, 17:50

Nici o controversa, are perfecta dreptate chiar daca unii sint mai orbi/surzi ! In ritmul acesta peste vreo 30 de ani va fi si pedofilia legala !

romulus65
romulus65  •  03 Octombrie 2018, 15:46

Declaratiile nu sunt controversate dar unora nu le convin. Ma rog ca Dumnezeu sa faca o minune pentru tine, Mihai Nesu!

Vezi toate comentariile (93)
Comentează