GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SPANIA

Două reţele de vînzare a produselor dopante au fost destructurate » 84 de persoane arestate

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 iunie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 23 iunie 2013 15:21

Poliţia spaniolă a anunţat că a destructurat două reţele de vînzare a produselor dopante importate din Portugalia, Grecia şi China, că a arestat 84 de persoane şi a confiscat sute de mii de doze de substanţe anabolizante, de EPO şi de hormoni de creştere, informează AFP.

"O operaţiune a poliţiei naţionale împotriva traficului de produse dopante a permis arestarea a 84 de persoane şi la confiscarea a peste 707.000 de doze de substanţe anabolizante, EPO şi hormoni de creştere" în zece din cele 17 regiuni ale ţării, se arată într-un comunicat al poliţiei.

Printre persoanele arestate se află şi un farmacist care vindea produsele fără reţetă. Una dintre reţele, de unde au fost confiscate peste 680.000 de doze de produse dopante, se promova prin intermediul reţelelor de socializare.

Conform poliţiei spaniole, o strînsă colaborare cu poliţia italiană a permis interceptarea unui transport din Grecia, care tranzita Italia. Reţeaua care importa produsele le distribuia în centre sportive şi la domiciliile sportivilor.

Oraşul Madrid candidează pentru organizarea Jocurilor Olimpice din 2020, iar parlamentul a adoptat o nouă lege pentru lupta împotriva dopajului, în conformitate cu codul Agenţiei Mondiale Antidoping.

Sursa: Mediafax

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
dilibau
dilibau  •  23 Iunie 2013, 16:59

Abia acum?! Pe Messi sa nu-mi spui ca l-au "crescut" doar cu paine si apa...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează