Articol de GSP - Publicat vineri, 25 aprilie 2014 00:00 / Actualizat joi, 24 aprilie 2014 21:15

Micii fotbalişti de la AS Dan Chilom, echipă susţinută de Gazeta Sporturilor, au participat la un turneu internaţional disputat la Viena. La grupa de vîrstă sub 12 ani, echipa română a reuşit să cîştige competiţia fără să piardă vreun punct!Turneul este unul puternic, nu mai puţin de 125 de formaţii din 7 ţări fiind prezente în capitala Austriei pentru competiţia ce se desfăşoară în fiecare an de Paşte.

La categoria de vîrstă U12, cele mai cunoscute echipe au fost SV Donau (Germania), FC Banik Ostrava (Cehia), SK Kladno (Cehia), Wiener Sport-Club (Austria) şi Pro Desenzano (Italia). Echipa noastră a terminat grupa cu 9 puncte din 9 posibile, obţinînd victorii cu Calcio Brusaporto Bergamo (2-0), Piesting Juniors Wiena (2-1), FC Slovan Havlickuv (5-1). În semifinale, puştii lui Dan Chilom au învins cîştigătoarea grupei A, SV Mitterndorf, cu scorul de 3-0. În ultimul act al competiţiei, românii au reuşit cel mai bun joc al turneului şi au zdrobit favorita publicului, Wiener Sport-Club, 6-0, care a fost şi scorul turneului! Austriecii reuşiseră să elimine în semifinale una dintre cele mai bune echipe participante, SK Kladno, scor 1-0.

În momentul decernării trofeului, organizatorii au pus la staţia de sonorizare imnul României, aplaudat de spectatorii prezenţi la festivitate.


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”