GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CONCERT PE NAŢIONAL ARENA

Emoţii pentru gazon » Pe 31 august 2012, Red Hot Chilli Peppers va deschide seria concertelor pe Naţional Arena

Așa arată scena și asistența la un concert RHCP
Așa arată scena și asistența la un concert RHCP

Articol de - Publicat miercuri, 07 decembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 06 decembrie 2011 21:28

La sfîrşitul lunii august şi începutul lui septembrie, stadionul va trebui să găzduiască meciuri din L1, din preliminariile Champions League sau Europa League, plus probabil o partidă a "naţionalei" în calificările pentru CM 2014


Pe 31 august 2012, vineri, Naţional Arena va intra şi în circuitul marilor concerte. Iar trupa care va deschide balul pe noul stadion de la Bucureşti va fi faimoasa Red Hot Chilli Peppers, recunoscută printre admiratori pentru show-urile electrizante. Cei patru rockeri americani, care, în 28 de ani de existenţă, au vîndut peste 70 de milioane de albume, vor ajunge în România în cadrul turneului "I'm With You", al zecelea material discografic al formaţiei.

Cum va rezista gazonul într-o perioadă plină de evenimente sportive importante? O întrebare legată de faptul că, la interval de cîteva zile, arena va trebui să găzduiască meciuri din L1, posibil din play-off-ul Champions League şi Europa League, plus eventual o partidă pe teren propriu a "naţionalei", pe 7 sau 11 septembrie, cînd pornesc preliminariile pentru CM 2014.

"Iarba nu va avea de suferit"
Organizatorii de la EMagic asigură că nu vor fi probleme: "Gazonul nu va avea de suferit. Va fi acoperit cu un podium dintr-un plastic special, un material elastic, care va lăsa iarba să respire. La fel am procedat şi la concertele din 2008 de pe Cotroceni, cu Metallica, Iron Maiden sau Lenny Kravitz, iar la final totul a fost OK". Montarea şi desfacerea suprafeţei de protecţie durează cîte o zi.

7 premii Grammy au cucerit americanii de la Red Hot Chilli Peppers, printre melodiile lor celebre numărîndu-se "Give it away" şi "Californication"

130 de lei e preţul estimativ al celui mai ieftin bilet care se va pune în vînzare pe 13 decembrie, online pe www.myticket.ro, la concertul Red Hot Chilli Peppers; cel mai scump tichet va fi în jur de 500 RON

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (2)
circo
circo  •  07 Decembrie 2011, 13:06

sunteti ca in povestea lui ion creanga cu drobul de sare! ce facem cu gazonul??? este cel mai putin important aspect intr-o lume civilizata. mai lasati dracului chichitele si bucurati-va ca in sfarsit avem un stadion pe care sa poata canta trupe mari! hai la rhcp!!!

vanpersie_gunner4ever
vanpersie_gunner4ever  •  07 Decembrie 2011, 09:37

sa ma c.a.c pe el gazon, avem si noi un stadion si de tot facem probleme pt gazon.in loc sa ne gandim ca avand acest stadion o sa putem vedea trupe rock si artisit de renume din toata lumea noi ne gandim la pretiosul gazon...deabea astept sa-i vad pe RHCP.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează