GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PROTESTE

EXCLUSIV Prima reacție a lui Ionuț Negoiță despre huliganii de la protest

Articol de GSP - Publicat joi, 02 februarie 2017 09:14

Protestele de aseară au fost stricate de galeriile echipelor din București care au aruncat cu torțe și petarde spre jandarmi. Aceștia au intervenit în forță și au aruncat cu gaze lacrimogene.

Aseară târziu, în presă, au apărut în presă informații că Ionuț și Robert Negoiță ar fi în spatele huliganilor care au instigat la violență.

Patronul lui Dinamo a oferit prima reacție pentru Gazeta Sporturilor după speculațiile din presă: ”Nu am nici o legătură cu cei care au creat violențele de aseară!”.

Ionuț Negoiță susține că ”nu sunt în cele mai bune relații cu ultrașii din galerie, e o minciună halucinantă că ar fi fost înaintea manifestației la Hotel RIN”. El spune că ”nu am nici o legătură cu cei care au creat violențele de aseară!”. ”Din cîte știu eu, ei au ajuns în Piața Victoriei de la meciul de baschet al lui Dinamo, în nici un caz de la hotelul meu și al fratelui”.

Pe Tolo.ro ai toate informațiile despre subiect: "Ministerul de Interne poate lămuri cine sunt cei care au provocat violențele din Piața Victoriei"

 

Ulterior, finanțatorul lui Dinamo a emis un comunicat în a dat mai multe detalii:

"Având în vedere calomniile vehiculate azi-noapte, potrivit cărora eu sau cineva din familia mea ar avea vreo legătură cu grupurile de huligani și elementele antisociale care au deturnat protestul pașnic desfășurat ieri, în Capitală, sunt absolut nevoit să fac următoarele precizări:

– Nu am avut, nu am și nici nu voi avea niciun fel de legătură cu acțiunile grupărilor violente, indiferent dacă din acestea fac parte susținători ai echipei Dinamo sau ai oricărei alte echipe.

– Consider că aceia care promovează aceste CALOMNII în spațiul public, fără a avea nici cel mai mic motiv, într-un moment de maximă emoție și încărcătură socială, sunt iresponsabili, manipulatori și rău intenționați, provocându-mi mie și familiei mele grave prejudicii. Pe absolut toți cei care dau dovadă de această iresponsabilitate îi voi acționa în instanță.

– În ceea ce privește declarațiile șocante făcute de fosta mea soție, sunt consternat de inconștiența de care aceasta dă dovadă, de felul și de momentul ales pentru a-și duce mai departe vendeta personală împotriva mea. Ne vom vedea în instanță

.– Hotelurile pe care le dețin, absolut toate, sunt monitorizate video și îmi exprim întreaga disponibilitate de a pune la dispoziția oricui probele video ce atestă că aberațiile potrivit cărora în aceste locuri s-ar fi organizat aceste manifestări violente sunt niște calomnii incredibile.

– Sunt ferm convins că instituțiile statului au toate informațiile care pot lămuri ce s-a întâmplat ieri-seară și care este adevărul legat de evenimentele regretabile petrecute. Mai mult, le rog public să facă lumină cât mai repede în această situație și să lămurească urgent opinia publică.

– Cred că este important să se cunoască faptul că nici eu și nici fratele meu nu facem obiectul niciunui dosar de urmărire penală care să intre sub incidența ordonanțelor emise de guvern. Acest lucru poate fi confirmat de instituțiile statului.

Mă voi adresa, zilele acestea, Consiliului Național al Audiovizualului pentru a-i cere să ia atitudine față de linșajul mediatic la care am fost supus în seara zilei de 1.02.2017.În încheiere, reiterez că nu există nici cea mai mică legătură între mine și familia mea cu ceea ce s-a întâmplat azi-noapte"

 

 

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (145)
supereduardo10
supereduardo10  •  03 Februarie 2017, 09:00

Bahh nu mai amestecati toate galeriile SA VA FIE RUSINE !1 Este vorba de o fractiune a galerie lui Dinamo, ca aia de la steaua nu veneaun cu ei de mana din Stefan cel Mare! De Rapid nici atat nu poate fi vorba...

120673851726017
Dreptatea Doare  •  02 Februarie 2017, 23:11

In loc sa bagi banii in echipa, bagi banii in tot felul de manevre politice. Sa-ti fie rusine Negoita

marius.bxl
marius.bxl  •  02 Februarie 2017, 17:09

Sclauii

Vezi toate comentariile (145)
Comentează