Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 august 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 21 august 2013 03:06

Gazeta Sporturilor ţi-a pregătit şi astăzi materiale pe care le găseşti doar în ediţia tipărită sau în cea digitală. Mai exact, o aplicaţie cu ajutorul căreia cititorii vor lectura online, contra cost, Gazeta pe care nu o pot cumpăra în ziua respectivă de la chioşcul de presă.

7 sfaturi importante pentru cei care vor merge diseară pe Naţional Arena
Gazeta Sporturilor vă prezintă de unde se mai pot cumpăra bilete, ce locuri de parcare sînt disponibile în preajma arenei, cînd se deschid porţile stadionului, cu ce aveţi voie şi cu ce nu aveţi voie să intraţi, dar şi cu ce ajungeţi acasă după meci.

Steaua vs. Legia la toate capitolele Istorie de 163 de ani şi 82 de trofee
Trupa din Ghencea s-a înfiinţat atunci cînd polonezii aveau deja 3 decenii vechime, dar Steaua are azi o vitrină cu trofee aproape de două ori mai mare şi o poziţie incomparabil mai bună în ierarhiile europene, în timp ce Legia de acum e superioară doar financiar. Nu rata o infografie în numărul de azi al Gazetei Sporturilor!

Aperitiv la ospăţul bogaţilor
Steaua şi Legia se luptă pentru accesul în grupele Champions League, care garantează venituri de minimum 15 milioane de euro. În ediţia tipărită afli cîteva dintre argumentele pentru care o eventuală calificare le pune în acelaşi rînd cu marile cluburi occidentale, într-o competiţie care rivalizează inclusiv cu un turneu final de Campionat Mondial.

Ţiţi Dumitriu: "Steaua de azi are nevoie de Panduru, Adi Ilie şi Lăcă"
Antrenorul care a dus-o pe Steaua de 3 ori în grupele Ligii Campionilor la mijlocul anilor '90 prefaţează play-off-ul cu Legia.
Dumitriu spune că singura diferenţă dintre actuala echipă şi cea pe care a antrenat-o el e dată de forţa şi valoarea jucătorilor ofensivi de atunci. Cine crede că e Lăcătuş din echipa lui Reghe, de ce susţine că Bourceanu e indispensabil şi cum compară cuplul Prodan-Doboş cu Szukala-Chiricheş.

Un club uriaş din România îşi alege antrenorul prin tragere la sorţi, dintre jucători! Plus alte 3 episoade de rîsu'-plânsu'
UTA, Farul, Argeş şi Sportul, cîndva centre puternice ale fenomenului, au ajuns locurile în care sărăcia şi haosul nasc întîmplări neverosimile.

Superlativele etapei » "Dublele" lui Mirko
Jucătorul Astrei, Mirko Ivanovski, este pentru a doua oară consecutiv cel mai bun atacant al etapei. Nu rata ce spun monitorizările oficiale şi ce crede Andrei Vochin. Care e echipa etapei şi cum arată echipa "petardelor".

Gazeta Sporturilor, cel mai citit ziar de sport din România, a lansat azi platforma în care cititorii vor avea la dispoziţie o ediţie digitală. Pe net, subiectele speciale sînt disponibile de azi doar în Gazeta Digitală, replica online a ziarului tipărit. Click aici pentru a răsfoi ediţia de azi!

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă