Articol de GSP - Publicat marti, 12 martie 2013 00:00 / Actualizat marti, 12 martie 2013 02:09

Mircea Lucescu e la mare căutare în fotbalul internaţional. Antrenorul român nu şi-a prelungit contractul cu Şahtior Doneţk şi are de luat o decizie importantă în legătură cu viitorul său.

"Il Luce" a fost sunat de Massimo Moratti, care îl vrea ca înlocuitor al lui Stramaccioni, în timp ce şeicul Al Thani îl doreşte succesor al lui Ancelotti la Paris. Detaliile surprinzătoare ale convorbirii dintre patronul lui Inter şi tehnicianul român, plus, cum i-ar afecta pe fraţii Becali instalarea lui Lucescu la Inter, doar în ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor.

În ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor, nu şi pe site, afli astăzi:
- Pe lîngă propunerea surprinzătoare venită din partea grupării milaneze,
Lucescu e deja anunţat în cercul conducerii echipei franceze ca “principal” în viitorul sezon. Cine l-a propus pe Lucescu la PSG şi ce spun francezii despre el.
- Pe masa tehnicianului de 67 de ani mai stau alte 3 oferte tari: Anji, “naţionala” Turciei şi “naţionala” Elveţiei.
- Argumentele pro şi contra fiecărei oferte pe care o are Mircea Lucescu
- Care e situaţia antrenorilor de la echipele care şi-l doresc pe banca tehnică pe român
- Ce părere au suporterii parizieni despre posibila venire a lui "Il Luce"
- De ce nu mai vrea antrenorul să continue la Şahtior.

Matusalem din ring
Bernard Hopkins a devenit cel mai bătrîn campion mondial din istoria boxului. La 48 de ani, cînd majoritatea boxerilor sînt de mult retraşi acasă, Hopkins l-a învins pe Tavoris Cloud pentru titlul IBF la categoria semigrea.

Întîmplări teribile petrecute în timpul detenţiei şi o pasiune nemărginită pentru box, sport pentru care şi-a descoperit dragostea în închisoare şi care l-a ajutat să se ţină departe de probleme ulterior.

Povestea fabuloasă a sportivului rebel, implicat în tîlhării armate, scandaluri incredibile şi o condamnare la 18 ani de închisoare pentru nouă capete de acuzare, pedeapsă din care a ispăşit doar 5, doar în ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor, nu şi pe site.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”