Articol de GSP - Publicat duminica, 02 iunie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 01 iunie 2013 22:25

Alte materiale pe care le puteţi găsi doar în ediţia tipărită de azi:

Roş-albaştrii au reuşit cîte o performanţă în fiecare etapă jucată din actualul sezon competiţional.

Nu numai Laurenţiu Reghecampf a izbutit să doboare record după record într-un an extrem de fast pentru roş-albaştri, jucătorii Stelei reuşind şi ei în diverse momente performanţe personale care au contribuit decisiv la povestea de succes numită titlul 24. Gazeta a încercat să descopere povestea din spatele fiecărei etape parcurse de stelişti spre un titlul aşteptat de 7 ani. Bornele le găsiţi doar în ediţia tipărită de azi, nu şi pe site!

Enigma Trinidad Tobago » “Naţionala” pregăteşte toamna calificării la CM 2014 cu adversari care activează în  campionatele din Thailanda, Vietnam şi India! Echipa din zona CONCACAF apărăsit încă din noiembrie 2011 drumul spre Mondial, fiind eliminată de Guyana! 2 Prima ligă şi singura din ţara cu 1,4 milioane locuitori înseamnă 8  echipe cu nume pitoreşti:Police, Defence sau Electricity Commission.

Imaginile săptămînii După 7 zile pline de evenimente sportive, încă o pagină de instantanee memorabile

Nu uita că în Gazeta de azi ai şi cele mai tari ponturi la pariuri! Mergi pe mîna noastră!


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”