GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PROBLEME

EXCLUSIV Probleme mari pentru Hațegan și brigada sa de la Euro! Ce au pățit cei șase arbitri

Articol de GSP - Publicat luni, 18 aprilie 2016 11:40

Momente de panică în această dimineață în Aeroportul Internațional "Henri Coandă" din București!

Pasagerii cursei Tarom RO 381 către Paris au decolat la ora 9:26 din Capitală, dar după aproape două ore în care au stat în aer deasupra Capitalei, aeronava care trebuia să ajungă în Franța a aterizat tot la București! Motivele? 

"Imediat după decolarea aeronavei, la doar câteva minute, în cabina piloților s-au aprins mai mulți senzori care semnalau probleme la ușa de îmbarcare, dar și în cala avionului! Toți călătorii au fost informați despre problemă, timp în care avionul a stat două ore în aer pentru a consuma din kerosen. Apoi în jurul orei 11:10 acesta a aterizat din nou pe aeroport.

Pasagerii au fost informați că vor zbura către Paris tot cu aceeași aeronavă, imediat după remedierea problemelor. Piloții au refuzat continuarea călătoriei către Paris, dacă problemele nu vor fi rezolvate", susțin în exclusivitate pentru GSP.RO, cei care se aflau în avionul către Paris!

ARBITRI ROMÂNI LA BORD

Printre pasagerii cursei care în aceste momente se află la sol, pe aeroport, se află și cei șase arbitri români care vor participa la meciurile de la Campionatul European de Fotbal din această vară din Franța!

Ovidiu Hațegan alături de Octavian Șovre, Sebastian Gheorghe, Radu Ghinguleasc, Alexandru Tudor și Sebastian Colțescu trebuiau să plece în această dimineață la Paris, acolo unde UEFA organizează testele pentru arbitri înaintea startului turneului final!

Niciunul dintre cei șase arbitri nu au putut fi contactați pentru a oferi declarații. În schimb, oficialii Aeroportului Internațional "Henri Coandă" au confirmat problemele, dar n-au putut da mai multe informații.

"Există o problemă la aeronava Tarom, aceasta a decolat de la București la 9:26, dar a revenit la sol după ce-a petrecut mai mult timp în aer. Nu putem să vă comunicăm mai multe detalii, cei responsabili sunt cei de la compania Tarom!" oficialii birorului de presă ai aeroportului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (13)
blatistu49
blatistu49  •  18 Aprilie 2016, 17:52

niste g>> u .. noaie trimisi pefilieragrecului locul lor e Jilavaaaaa gunoaie

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

811730288915362
Constantin Luca  •  18 Aprilie 2016, 17:24

m-am saturat sa ma mai uit la fotbalul romanesc care este ln pragul desfiintarii,fel de fel de comentatori,agitatori,greseli de arbitraj,aranjamente,ura lntre echipe,terenuri proaste,saracie,lipsa de conducere la toate nivelele,coruptie,comentarii cenzurate nepublicate,ln urmatorii cativa ani va fi foarte greu sa mai vorbim de sport ln romania,o groaza de mascarici care se hranesc din bani publici fara sa produca ceva pt. tara...

811730288915362
Constantin Luca  •  18 Aprilie 2016, 17:23

este adevarat ca toti cei 6 arbitri+balaj si altii arbitreza smechereste,dar nu trebuie sa-le dorim moartea,sa dorim sa fie oameni cinstiti,corecti,sa nu avantajeze pe unii si sa dezavantajeze pe altii,sa fie oameni cu frica de D-ZEU,vad pe unii facand cruce la lnceputul meciului si apoi arbitreaza dupa reguli diferite,eu le spun sa fie sanatosi,dar sa le fie RUSINE pt. greselile lor...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează