Articol de GSP - Publicat luni, 30 septembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 30 septembrie 2013 14:59

Gazeta Sporturilor l-a vizitat pe Raul Rusescu în Sudul Spaniei, la Sevilla, pentru a înţelege degringolada prin care trece fostul golgeter al Stelei şi al Ligii 1.

Atacantul a anunţat în interviul acordat GSP că se va întoarce la Steaua, dar nu acum: "După Steaua am ajuns la un nivel fotbalistic foarte ridicat. Sînt etape în cariera fiecărui jucător. Pentru mine, momentul a fost perfect să ajung în fotbalul mare.

Nu s-a pus problema să mă întorc acum. Au fost doar zvonuri. Cu siguranţă la un moment dat mă voi întoarce în Ghencea, dar să nu scrieţi asta, e off the record" ;).

Interviul complet al lui Rusescu va putea fi citit doar în ediţia tipărită şi în ediţia digitală de azi a Gazetei Sporturilor!

2 meciuri şi 2 goluri are Rusescu la Sevilla, ambele în dubla cu Mladost, din Europa League. Nu a fost folosit pînă acum în nici un meci de campionat

Click aici pentru a citi interviul cu Rusescu în Gazeta Digitală!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”