GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Ce spune Dan Petrescu, fostul șef CCA, despre sistemul VAR: „Dacă ai nasul mare, ești în ofsaid! Va fi circ în Liga 1!”

Articol de - Publicat marti, 25 februarie 2020 12:25

Dan “Fibră” Petrescu (74 de ani), fostul arbitru internațional și cel mai longeviv șef CCA, a fost prezent în studioul GSP Live, unde a vorbit despre sistemul de arbitraj video cunoscut și ca VAR. 

Fostul arbitru și șef CCA nu are o părere bună despre sistemul VAR, iar răspunsul acestuia este unul categoric atunci când este întrebat dacă ar fi vrut să beneficieze de acest sistem pe vremea când activa ca arbitru. 

„Nu aș fi vrut niciodată să fiu arbitru cu VAR! De ce, să mă fac de râs? Nu ați văzut cum se comportă arbitrii la care intervine VAR-ul? După ce intervine și îi corectează decizia, să vedeți cum arbitrează. Arbitrează supărat pe lume, pe VAR. Pe tot. Treaba asta cu ofsaidul... dacă ai nasul mai mare, gata! Știți cum ziceam noi bărbații cu nasul mare, acum dacă ai nasul mare ești în ofsaid” 

Dan Petrescu crede că în România folosirea VAR-ului va fi mult mai complicată 

„La noi va fi distracție mare cu VAR-ul. În primul rând că meciurile de la noi nu se televizează cu multe camere, în Anglia unde sunt zeci de camere tot nu își dă seama arbitrul de fază, ca să ia o decizie corectă. La noi va fi distracție mare cu două-trei camere, vă spun de acum”, a spus la GSP Live fostul arbitru. 

Citește și:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează