GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  WALLPAPER

FOTO Imaginea anului în fotbalul românesc » Descarcă un wallpaper de senzaţie cu Claudiu Keşeru, "bombardierul" naţionalei şi al Stelei!

Articol de GSP - Publicat joi, 20 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 20 noiembrie 2014 12:10

Claudiu Keşeru trece prin cea mai bună formă a carierei sale. Atacantul de 27 de ani a marcat pînă acum 30 de goluri în ultimul an pentru Steaua şi echipa naţională a României, fiind depăşit la nivel european doar de nume precum Lionel Messi, Cristiano Ronaldo sau Neymar!
De zece ani, nimeni n-a izbutit o astfel de performanţă în fotbalul românesc. "Iniţial, adaptarea în România a fost grea. M-a rupt pregătirea fizică a neamţului Neubert. Dar acum îmi dau seama că sînt proaspăt pentru că m-am pregătit aşa. Cele mai preţioase goluri sînt cele marcate marţi, pentru echipa naţională", spune Keşeru într-un interviu acordat în exclusivitate Gazetei şi pe care-l poţi citi acum la chioşcuri sau accesînd ediţia digitală

Pentru a onora performanţa golgeterului Ligii 1, Gazeta Sporturilor a realizat o poză inedită cu acesta, iar astăzi o publică pe prima pagină a ediţiei tipărite. În plus, poţi descărca de aici wallpaperul cu noul star al fotbalului românesc.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
hotangels
hotangels  •  24 Noiembrie 2014, 11:51

Ingerasii din saloanele HotAngels.ro te astepta! Galerie foto reala pe site, 30 domnisoare sexy astepta sa incinga atmosfera pentru tine! Discretie, intimitate, zona centrala, erotism si senzualitate. Daca doresti, fetele te pot vizita acasa sau in camera de hotel, non-stop. Asigura-ti o noapte fierbinte, alege HotAgels.ro

1984adrian
1984adrian  •  20 Noiembrie 2014, 13:41

Evolutia lui ascendenta se datoreaza transferului la Steaua. Cea mai buna alegere din viata lui.

adrien
adrien  •  20 Noiembrie 2014, 13:10

Daca iti faci un card payoneer gratis si primesti $100 in el, cei de la Payoneer iti ofera inca $25 - gratis! Tot ce trebuie sa faci este sa iti faci cont prin linkul unui affiliat(://share.payoneer-affiliates.com/v2/share/6083739530665630775)

Vezi toate comentariile (8)
Comentează