GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SCANDAL

VIDEO şi FOTO Degringoladă completă în viaţa lui Nicolae Mitea: fostul atacant al lui Ajax a fost luat la palme în Oraşelul Copiilor

FOTO: wowbiz
FOTO: wowbiz

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 mai 2014 00:00 / Actualizat vineri, 02 mai 2014 19:14

Dat afară de la Concordia Chiajna, Nicolae Mitea încă nu şi-a găsit o echipă unde să joace, dar se lipeşte de tot felul de scandaluri. Fostul jucător al lui Ajax s-a luat la bătaie cu doi tineri într-un parc, pe motiv că aceştia s-au luat de prietena sa, Andreea Tonciu.

Wowbiz anunţă că Mitea a fost îmbrîncit de doi indivizi în Orăşelul Copiilor din Capitală, pe unde se plimba alături de prietena sa şi sora acesteia.

Se pare că totul a pornit după ce Andreea Tonciu a fost jignită din cauza aspectului fizic. În momentul în care Mitea a decis să intervină, cei doi indivizi l-au trîntit în iarbă.

IMAGINI DE LA INCIDENTUL ÎN CARE A FOST IMPLICAT MITEA!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (58)
ortega
ortega  •  02 Mai 2014, 23:40

Îl vrei la 5tiaua ?

rad1cal
rad1cal  •  02 Mai 2014, 21:54

Da-le-as la mu..... si alora si voua ca-i promovati !

ftwraku
ftwraku  •  02 Mai 2014, 21:09

Baga-mi-as p....a in morti vostri si in cancan-ul vostru. Numai din astea aratati la tv. Pentru ca va pasa de sport Tolonane,pisa-m-as pe ziaru tau ... Cancanistilor,sper sa faceti c^an^cer si sa va duceti in pw la cu tot cu nasoasele voastre si cu toti re^tati. Baga-mi-as p^wla in deontologia voastra. Stie cineva cum il cheama pe profesorul de la copii si juniori a lui Chiriches,ari a lui Gardos,Rotariu,Marc? Insa toata lumea stie cine sunt expiratii astia. Asa si,s-au luat maimutele la bataie,trebuie sa dam mereu acelasi rahaturi? M...E G^SPistilor si tuturor cancanistilor.

Vezi toate comentariile (58)
Comentează